berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Samsung Galaxy S8+ cihazımın bataryası yok ve içinden bilgileri almam gerek bilgisayar üzerinden nasıl çalıştırabilirim?
Samsung Galaxy S8+ cihazımın bataryası yok ve içinden bilgileri almam gerek bilgisayar üzerinden nasıl çalıştırabilirim?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.847 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 berry16 dedi: Samsung Galaxy S8+ cihazımın bataryası yok ve içinden bilgileri almam gerek bilgisayar üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Batarya olmadan açamazsınız hocam. Cihazın açılması lazım, ardından veriler bilgisayarda USB kablo ile görülür.
berry16 dedi: Samsung Galaxy S8+ cihazımın bataryası yok ve içinden bilgileri almam gerek bilgisayar üzerinden nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Batarya olmadan açamazsınız hocam. Cihazın açılması lazım, ardından veriler bilgisayarda USB kablo ile görülür.
berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Rowaulf dedi: Batarya olmadan açamazsınız hocam. Cihazın açılması lazım, ardından veriler bilgisayarda USB kablo ile görülür. Genişletmek için tıkla... Anladım rahatsız ediyorum ama bir şey daha soracağım on off filmi bozuk telefonu açmanın bir yolu var mıdır?
Rowaulf dedi: Batarya olmadan açamazsınız hocam. Cihazın açılması lazım, ardından veriler bilgisayarda USB kablo ile görülür. Genişletmek için tıkla... Anladım rahatsız ediyorum ama bir şey daha soracağım on off filmi bozuk telefonu açmanın bir yolu var mıdır?
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 berry16 dedi: Anladım rahatsız ediyorum ama bir şey daha soracağım on off filmi bozuk telefonu açmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bataryan yokken on off u ne yapacaksın? Batarya varsa on off yollarına şase yaptırıp açarsın. Aksi takdirde olmaz.
berry16 dedi: Anladım rahatsız ediyorum ama bir şey daha soracağım on off filmi bozuk telefonu açmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bataryan yokken on off u ne yapacaksın? Batarya varsa on off yollarına şase yaptırıp açarsın. Aksi takdirde olmaz.
berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Thalasa dedi: Bataryan yokken on off u ne yapacaksın? Batarya varsa on off yollarına şase yaptırıp açarsın. Aksi takdirde olmaz. Genişletmek için tıkla... Elimde GM 20 var fakat on off tuşu bozuk hiçbir şekilde açamıyorum cihazı.
Thalasa dedi: Bataryan yokken on off u ne yapacaksın? Batarya varsa on off yollarına şase yaptırıp açarsın. Aksi takdirde olmaz. Genişletmek için tıkla... Elimde GM 20 var fakat on off tuşu bozuk hiçbir şekilde açamıyorum cihazı.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #6 berry16 dedi: Elimde GM 20 var fakat on off tuşu bozuk hiçbir şekilde açamıyorum cihazı. Genişletmek için tıkla... GM 20 kapaklı bir model. Arka kapağı söktükten sonra on off switchleriyle kullanabilirsin. Eğer switchler bozuksa maalesef yapacağın bir şey yok. On off filmi değişmesi lazım.
berry16 dedi: Elimde GM 20 var fakat on off tuşu bozuk hiçbir şekilde açamıyorum cihazı. Genişletmek için tıkla... GM 20 kapaklı bir model. Arka kapağı söktükten sonra on off switchleriyle kullanabilirsin. Eğer switchler bozuksa maalesef yapacağın bir şey yok. On off filmi değişmesi lazım.