Bataryası yeni değişen S23 Ultra'nın ısınması normal mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar normalde de ısınıyordu Instagram'da uzun süre kaydırınca. Ama şu anda sanki daha fazla ısınıyor gibi garanti de bataryayı sıfır olarak değiştirdim. Bu geçicimi bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta boyunca bekleyin düzelir. Şayet düzelmezse garanti kapsamında tekrar başvurun, sorunu iletin.

Sadece instagram da ısınma yapıyorsa Play Store üzerinden İnstagram Beta katılın çoğu kişi böyle düzeltmişti zamanında ısınmayı.

1 hafta boyunca bekleyin düzelir. Şayet düzelmezse garanti kapsamında tekrar başvurun, sorunu iletin.

Sadece Instagram da ısınma yapıyorsa Play Store üzerinden Instagram beta katılın çoğu kişi böyle düzeltmişti zamanında ısınmayı.

Hocam boştayken batarya sıcaklığı 27-35 CPU sıcaklığının önemi var mı bilmiyorum boştayken 35-40 oyundaylen 40-55 belki de değiştirmeden önce çok dikkat etmemiş olabilirim.

Sıcaklık değerleri gayet normal boşta ve yükte.

Hocam sağolun. Birde titizliğim tuttu birşey sormam lazım arkadaşın telefonu üst üste koydum onun arkasında şu yapışan şeylerden vardı yapıştı biraz zorladım çıkartırken çektim ekranı sorun olurmu ondan ekranın çıkma gevşeme durumu olurmu? Şuanlık bişey yok

Hocam sağolun. Birde titizliğim tuttu birşey sormam lazım arkadaşın telefonu üst üste koydum onun arkasında şu yapışan şeylerden vardı yapıştı biraz zorladım çıkartırken çektim ekranı sorun olurmu ondan ekranın çıkma gevşeme durumu olurmu? Şuanlık bişey yok
Samsung Members uygulamasından ektan testi yapın sorun çıkmazsa sorun yok. Batarya şişmediği sürece ve çok yüksekten düşmediği sürece ekrana bir şey olmaz kolay kolay.

Samsung Members uygulamasından ektan testi yapın sorun çıkmazsa sorun yok. Batarya şişmediği sürece ve çok yüksekten düşmediği sürece ekrana bir şey olmaz kolay kolay.

Tamamdır sağ olun hocam hatta bütün members taki testleri yapayım hiç sorun çıkmazsa boşa titizlik yapmama gerek yok bence sağ olun hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı