Batlefield 1 alınır mı?

Aldım, kütüphanemde boş boş bekliyor yüklü bile değil. Siz bilirsiniz. Benimkisi biraz öznel oldu tabî. Eğer güçlü bir sisteminiz varsa sırf manzaralar, savaş sahneleri için bile oynanır. Bakın güzel bir misal:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oyun hakkında konuşacak olursam şahsen ben çok severek oynuyorum,özellikle atmosfer ve savaş ortamındaki kaosu güzel yansıtmakla birlikte,bazen kendinizi çok kaptırıp kendinizi Çanakkale'de hissetmiş oluyorsunuz(özellikle Alçıtepe ve Seddülbahir haritalarında).Haritaları bildiğiniz takdirde ve fare kontrol ayarlarınızı yapınca,birkaç silah açınca,kafanıza göre bir manga ile oynadığınızda çok eğlenceli oluyor,ancak hikayesi için alınacak bir oyun değil.EA Play yada oyunun kendisini alıp almamak size kalmış.Şahsen ben durmaplay denen bir siteden key olarak almıştım.
 
Kesinlikle ben de bayılıyorum, bu sıralar uçak sürmeye merak sardım ancak tecrübeli pilotlar sağ olsun izin vermiyorlar.
Uçak biraz kasıntı geldi fareyle tam kontrol edemedim klavyeden de zor geldi alışmak lazım ama pek dikkatimi çekmedi. Daha çok at varsa at alıp cepheden cepheye geziyorum. Tank hiç almıyorum genelde medic rolünde oynuyorum. Arada da hileciler geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı