Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
2009 çıkışlı oyun ile karıştırmayın bunu. 1989'da yazılan ve çizimleri ile "Arkham asylum" adının hakkını veren bir çizgi roman bu. Açıkçası okumadığım için daha net bir bilgi veremiyorum. Sadece sevilen ve klasikleşmiş fakat öyle çizgi roman sektörünü baştan aşağı değiştiren Batman romanlarından biri olmadığını söyleyebilirim.
Türkçe baskısı var lakin jbc yayıncılık artık yeni baskı üretmiyor ve ikinci el piyasasında da 600-700TL gibi fiyatlara satılıyor. Ben İngilizce okuyamam derseniz 2. el sitelerinde Türkçe baskılara bakabilirsiniz. Bir ihtimal fırsatçılık yapmayıp ucuza veren bulabilirsiniz.
Eğer Deluxe Edition takıntınız varsa 2 katı fiyata Deluxe Edition'ı da alabilirsiniz. Deluxe Edition'ının 2021 baskı(düz kapak 2020 baskısı) ve ciltli olması hariç bir özelliği yok.
Türkçe baskısı var lakin jbc yayıncılık artık yeni baskı üretmiyor ve ikinci el piyasasında da 600-700TL gibi fiyatlara satılıyor. Ben İngilizce okuyamam derseniz 2. el sitelerinde Türkçe baskılara bakabilirsiniz. Bir ihtimal fırsatçılık yapmayıp ucuza veren bulabilirsiniz.
Eğer Deluxe Edition takıntınız varsa 2 katı fiyata Deluxe Edition'ı da alabilirsiniz. Deluxe Edition'ının 2021 baskı(düz kapak 2020 baskısı) ve ciltli olması hariç bir özelliği yok.
Son düzenleme: