Çözüldü Batman: Arkham City GOTY ana hikaye ilk sahnede takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

Akhenaton

Kilopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.

Arkadaşlar Steam'den Batman: Arkham City GOTY aldım. Oyunu yükledim açılıyor. Bir sıkıntı yok fakat oyunun ana hikayesinde ilk sahnede Catwoman geliyor kırbacına elini atıyor ve oyunum kitleniyor maalesef. Diger DLC'lerini oynamayı denedim. Harley Queen DLC'si var Robinle oynadığımız hiçbir sıkıntı yok Full akıcı oynuyorum. İnternetten araştırdım biraz işte belgelerde bazı dosyaları silin diyorlardı olmadı. Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedim yine aynı. DirectX 11 olmuyormuş ayarı kapattım 9 la açtım falan yapamadım. Windows 8.1 32 Bit kullanıyorum. Çözümü olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Bu arada oyunu açmak için sistemim yeterli bilginiz olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun ayarlarindan PhysX özelligini devre disi birakin. Oyunu yeniden baslatip deneyin. Yeni bir kayit olusturacaksiniz, ayni dosya ile devam etmeyin.
Nasıl kapatacağım?

Oyunu Steam'den aldıysanız oyunu başlatırken iki seçenek sunuyor. Biri oyunu açmak için diğeri ise konfigürasyon ayarı. Konfigürasyon ayarına tıklayıp en alttan PhysX ayarını kapatacaksınız. Eğer Steam'den almadıysanız Batman Arkham City klasörüne girin, daha sonra Binaries -> Win32 dedikten sonra BmLauncher.exe'ye tıklayın ve dediğim ayarı yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı