A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, Batman Arkham Knight için iyi bir grafik modu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Herkese merhaba, Batman Arkham Knight için iyi bir grafik modu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 1 Temmuz 2023 #2 ahmttr dedi: Herkese merhaba, Batman Arkham Knight için iyi bir grafik modu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence grafik moduna gerek yok. Oyunun grafikleri zaten süper.
ahmttr dedi: Herkese merhaba, Batman Arkham Knight için iyi bir grafik modu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence grafik moduna gerek yok. Oyunun grafikleri zaten süper.
A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Matigre dedi: Bence grafik moduna gerek yok. Oyunun grafikleri zaten süper. Genişletmek için tıkla... Aynen ama biraz daha iyileştirme olsa fena olmaz hocam ray tracing özelliği fln gibi ondan öneri istemiştim. intertette araştırdım pek bulamadım.
Matigre dedi: Bence grafik moduna gerek yok. Oyunun grafikleri zaten süper. Genişletmek için tıkla... Aynen ama biraz daha iyileştirme olsa fena olmaz hocam ray tracing özelliği fln gibi ondan öneri istemiştim. intertette araştırdım pek bulamadım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 2 Temmuz 2023 #4 Reshade ve community patchler var yalnızca.