Batman Arkham Knight oynanır mı?

Evet oynanır Arkham Knight gerçekten de harika bir oyun ama sana tavsiyem önce Arkham asylum daha sonra Arkham City en son da Arkham Knight oyna. Eğer Arkham asylum çok eski gelirse kesinlikle önce Arkham City oyna.

Ben ilk Arkham Knight başladım. Epic ücretsiz vermişti. Sonra diğerlerini oynadım. Diğerlerini oynama sebebim Arkham Knight çok sevmem di. Bence Arkham Knight başla gitsin. Çok beğeneceğine eminim. Sonra diğerlerini oynarsın. Diğer serilerde kötü değil. Dövüş mekanikleri hepsinin çok iyi. Her oyun kusursuz desem yeridir.

Oynanır ama serinin önceki oyunlarını oynamadıysan önce onlara şans vermek ve son olarak Arkham Knight ile bitirmek daha iyi olur. Özellikle Arkham City serinin en iyi oyunudur.

Evet oynanır Arkham Knight gerçekten de harika bir oyun ama sana tavsiyem önce Arkham asylum daha sonra Arkham City en son da Arkham Knight oyna. Eğer Arkham asylum çok eski gelirse kesinlikle önce Arkham City oyna.

Öyle yapmayı hiç sevmiyorum bir serideki eski oyunları oynarken zorla oynuyormuş gibi hissediyorum direkt Arkham Knight'dan başlayacağım kaybedeceğim bir şey yok.

Zorla oynuyormuş gibi hissetmezsin merak etme. Kaybedeceğin çok şey var. Metacritic puanı City'nin daha yüksek hatta Arkham Knight'tan galiba

Öyle yapmayı hiç sevmiyorum bir serideki eski oyunları oynarken zorla oynuyormuş gibi hissediyorum direkt Arkham Knight'dan başlayacağım kaybedeceğim bir şey yok.

Aslyumdan başla hatta da belki hissedebilirsin zorla oynuyormuş gibi (ki bence aslyum da mükemmel) Ama kesinlikle City'i önce oyna kesinlikle

Zorla oynuyormuş gibi hissetmezsin merak etme. Kaybedeceğin çok şey var. Metacritic puanı City'nin daha yüksek hatta Arkham Knight'tan galiba.

Vallahi çok eski diğer oyunlar hocam ya ben minimum 2015 çıkışlı AAA oyunlar oynamak istiyorum.

Vallahi çok eski diğer oyunlar hocam ya ben minimum 2015 çıkışlı AAA oyunlar oynamak istiyorum.
Dostum sebebi nedir? Hiç baktın mı yani oyuna grafiği, atmosferi nasıl diye?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güzel yani her şeyi

Geri
Yukarı