Batman Arkham Knight Türkçe yama çalışmıyor

Anboq

Centipat
Daha fazla  
Batman Arkham Knightın Türkçe yamasını bulamadım hiçbir yerde sadece 1 tane var o da eski PC'mde de. Yenisinde de aynı hatayı veriyor kuruyorum error verip açmıyor. Başkaları kurmuş ama bir çözümü var mıdır? İndirdiğim yama Batman Arkham Knight Türkçe Yama.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu o düşündüğüm yamaysa, kurarken diskte en az 40 GB mı ne boşluk olması gerekiyordu. Saçma ama evet öyle yapmışlardı.

Ayrıca bu yamanın orjinal versiyonu yayıncı tarafından kaldırılmak zorunda bırakıldığı için daha sonra çıkan kopyaları bozuk çalışıyor. Oyunun birçok yerinde dil değişiyor bilginiz olsun. Azcık İngilizcen varsa orjinal haliyle oynamanı tavsiye ederim.

Bende oynarken o yamaya denk gelmiştim ne uzun sürdü ne saçmaydı. İngilizce oynayın mimiklerinden anlamaya çalışın daha iyidir.

Bu yama oyunun dosyalarını bozuyor, oyunu tekrar yüklemeniz gerekiyor. Şu yamayı paylaşan adam neden banlanmıyor?

Bende oynarken o yamaya denk gelmiştim ne uzun sürdü ne saçmaydı. İngilizce oynayın mimiklerinden anlamaya çalışın daha iyidir.

İngilizce oynayabiliyorum ama Türkçe daha rahat ederim diye düşündü.
M

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…