Batman Arkham Knight vs Marvel's Spider-Man Remastered

İki oyunu da birbiriyle yarıştırmak için şartları eşit tutmak lazım.
Işın izleme teknolojisi ve daha yüksek grafiklerin olduğu bir oyun ile kıyaslamak daha doğru olur. Hikaye bakımından benim nazarımda tabi ki Batman önde. Fakat Spiderman; şu an için ps4 versiyonunu oynamış biri olarak söylemek isterim ki çok büyük seviye atlamış.
 
İki oyunu da birbiriyle yarıştırmak için şartları eşit tutmak lazım.
Işın izleme teknolojisi ve daha yüksek grafiklerin olduğu bir oyun ile kıyaslamak daha doğru olur. Hikaye bakımından benim nazarımda tabii ki Batman önde. Fakat Spider-Man; şu an için PS4 versiyonunu oynamış biri olarak söylemek isterim ki çok büyük seviye atlamış.

Batman Arkham Knight benim için iyi bir oyundu ama çok iyi değildi Spider-Man benim için çok iyi bir oyundu ama Arkham City harikaydı.
 
Bir kere Batman Arkham Knight diyen kesinlikle oyunlardan anlamıyordur. Spider-Man hem oynayış hem hikaye hem mekanik açısından Arkham Knight'a göre daha iyi bir oyun. Batman Arkham City ise hikaye olarak ikisinden de daha iyi bir oyun.
Bir oyunu sevip sevmemeniz size kalmış fakat insanları oyun zevkinden yoksunmuş gibi yorumlamanız çok büyük terbiyesizliktir, saygısızlıktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı