Batman Arkham Origins Bat Cave'de Siyah Ekranda Kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

EmreSunars

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
1.203
Çözümler
8
Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Dün Batman Arkham City'yi bitirip Origins'e başlamaya karar verdim ama oyunun hikayesine başlayıp ilk Bat Cave'deki sahneyi geçsem de veya izlesem de sonunda ya takılıyor ya da siyah ekran gelip kalıyor. Ne yapabilirim?
 
Önerebilecegim birkac cözüm var.

1) Oyun dosyalarini dogrulayin.

2) Oyun ayarlarindan (varsa) PhysX ayarini devre disi birakin.

3) Oyunu Steam'den aldiginizi varsayarak; Steam \ steamapps \ common \ Batman Arkham Origins \ SinglePlayer \ BMGame \ Config \ BmEngine.ini dosyasini Notepad ile acin ve buradan "AllowD3D10=False" degerini "AllowD3D10=True olarak, "AllowD3D11=True" ayarini da "AllowD3D11=False" olarak degistirin. Kaydedin ve bilgisayari yeniden baslatin.
 
Artı -1 Eksi
Önerebilecegim birkac cözüm var.

1) oyun dosyalarini dogrulayin.

2) oyun ayarlarindan (varsa) PhysX ayarini devre disi birakin.

3) oyunu Steam'den aldiginizi varsayarak; Steam \ steamapps \ common \ Batman Arkham Origins \ singleplayer \ bmgame \ Config \ bmengine. İni dosyasini notepad ile acin ve buradan "allowd3D10 = false" degerini "allowd3D10 = true olarak, "allowd3D11 = true" ayarini da "allowd3D11 = false" olarak degistirin. Kaydedin ve bilgisayari yeniden baslatin.

Oyunu direk iade ettim çünkü Save dosyalarımda yok oldu 15dk oynayıp çıkmıştım ve oyun çok buglı duvarın içinde gezdim neden Warner Bros. montreal Arkham serisini rocksteadyden alıp da splashdamage verdi anlamıyorum keşke vermeseydi.
 
Önerebilecegim birkac cözüm var.

1) Oyun dosyalarini dogrulayin.

2) Oyun ayarlarindan (varsa) PhysX ayarini devre disi birakin.

3) Oyunu Steam'den aldiginizi varsayarak; Steam \ steamapps \ common \ Batman Arkham Origins \ SinglePlayer \ BMGame \ Config \ BmEngine. İni dosyasini Notepad ile acin ve buradan "AllowD3D10 = False" degerini "AllowD3D10 = True olarak, "AllowD3D11 = True" ayarini da "AllowD3D11 = False" olarak degistirin. Kaydedin ve bilgisayari yeniden baslatin.

3. dediğin olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı