Creeping Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 14 3 Mayıs 2020 #1 Arkham Origins'e heves edip tekrar indirdim fakat bu sefer çalışmadı. Steam'de oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden kendi kendine kapanıyor. Bilgisayar özellikleri: AMD RX550. Intelcore i3 7100. 8 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Arkham Origins'e heves edip tekrar indirdim fakat bu sefer çalışmadı. Steam'de oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden kendi kendine kapanıyor. Bilgisayar özellikleri: AMD RX550. Intelcore i3 7100. 8 GB RAM.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.710 Makaleler 13 Çözümler 20 3 Mayıs 2020 #2 Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 3 Mayıs 2020 #3 Creeping dedi: Arkham Origins'e heves edip tekrar indirdim fakat bu sefer çalışmadı. Steam'de oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden kendi kendine kapanıyor. Bilgisayar özellikleri: AMD RX550. Intelcore i3 7100. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Yerel dosyaları kontrol et yaptın mı basit bir şey ama dene olmazsa yardımcı olurum Artı 0 Eksi
Creeping dedi: Arkham Origins'e heves edip tekrar indirdim fakat bu sefer çalışmadı. Steam'de oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden kendi kendine kapanıyor. Bilgisayar özellikleri: AMD RX550. Intelcore i3 7100. 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Yerel dosyaları kontrol et yaptın mı basit bir şey ama dene olmazsa yardımcı olurum
KS KS Creeping Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 14 3 Mayıs 2020 #4 Eren Karakılıç dedi: Yerel dosyaları kontrol et yaptın mı basit bir şey ama dene olmazsa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Evet fakat olmadı. Salih METİN dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelliyorum olmazsa yazarım. Salih METİN dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncelledim fakat sonuç aynı. Son düzenleme: 3 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Eren Karakılıç dedi: Yerel dosyaları kontrol et yaptın mı basit bir şey ama dene olmazsa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Evet fakat olmadı. Salih METİN dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelliyorum olmazsa yazarım. Salih METİN dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncelledim fakat sonuç aynı.