Batman: Arkham Origins - Copperhead Trailer

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler bu oyunun diğer oyunlara göre bir şey kaybettiğini sanmıyorum. Oyunda Batman bile olması yeterli derken gayette güzel şeyler çıkıyor her haberde. Oyun beni al diyor ama orijinal ;)
İyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok güzel olacağına katılıyorum. Ama grafik motorunu değiştirselerdi çok iyi olacaktı. yinede çok iyi bir oyun bizi bekliyor. Bakalım Arkham City kadar güzel olacak mı ?
 
Çok iyi bir oyun olacağı belli zaten. Arkham City' de fazla sayıda karakter olması en güzel yanlarından biriydi tabi birde hikaye anlatımı. Bu oyunda da göründüğü gibi karakter fazla olacak bunu da şu suikast işine bağlamışlar Batman öldürmek için. Eğer hikaye de sağlam olur sunum ve anlatım güzel olursa tadından yenmez. En asil ve karizma kahraman Batman, yakışır yani şanına böyle bir oyun.
 
Batman biraz dayak yemesi normal zira her şeyin en başına, gençlik ve acemilik zamanlarında geçiyor hikaye. Nasıl kara şövalye olacağına hep beraber tanıklık edeceğiz. Umarım bu yolda bizi güzel, derin ve etkileyici bir hikaye karşılar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı