Batman Arkham serisi hangi sırayla oynanmalı?

Salih_Emre

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
5.888
Makaleler
3
Çözümler
7
Steam'den Batman Arkham serisinin 4 oyununu da aldım (asylum, City, Origins, Knight) bu oyunları hikaye sıralamasına göre mi oynamalıyım yoksa çıkış tarihine göre mi?
 
Çıkış sırasına göre oynanabilir. Hikaye sıralamasına göre oynayacaksanız en başa Origins geliyor sonrası çıkış sırasına göre devam ediyor. Ben çıkış sırasına göre oynamıştım, her oyunda ya da filmde hikaye sırasına göre gitmek zorunda değilsiniz.
 
Arkham Knight'ı bitirdim. Büyük konuşmak gibi olmasın ama, City'e oynama ihtiyacım kalmadı, neredeyse City'de ne bitiyor, ne dönüyor öğrenebildim oyun içinde.

Origin'i oynamanı da tavsiye ederim.
Origin, Arkham Knight.
 
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama instagram üzerinden Arkham Knight ile ilgili bir reels görmüştüm. Oyunun grafikleri gözüme gerçekten harika geldi. Diğer Batman oyunlarında da grafik durumu böyle güzel mi ? Ve serilerde hikayeler birbiriyle bağlantılı mı ilerliyor ? Mesela çıkış sırasına göre oynanabilir demişsiniz: Origins'i oynamadan City'de sıkıntı yaşar mıyım ?
 
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Instagram üzerinden Arkham Knight ile ilgili bir Reels görmüştüm. Oyunun grafikleri gözüme gerçekten harika geldi. Diğer Batman oyunlarında da grafik durumu böyle güzel mi? Ve serilerde hikayeler birbiriyle bağlantılı mı ilerliyor? Mesela çıkış sırasına göre oynanabilir demişsiniz: Origins'i oynamadan City'de sıkıntı yaşar mıyım?

Ben çıkış sırasına göre oynadım sıkıntı çıkmadfı ve be nce sizde öyle oynayın.
Grafikleri gelirsek ilk oyun 13 yıl önce çıktığı için güzel denemez ama oynanır seviyede diğer oyunların güzel.
 
Ben çıkış sırasına göre oynadım sıkıntı çıkmadfı ve be nce sizde öyle oynayın.
Grafikleri gelirsek ilk oyun 13 yıl önce çıktığı için güzel denemez ama oynanır seviyede diğer oyunların güzel.
Yanıt için teşekkür ederim :) Asylum'dan başladım, pek de iyi değil gibi grafikleri fakat bitirmeye çalışacağım. Tam bir konsol oyunu olmuş sürekli birilerini dövüyor :D Yalnız düşmanların aynı adamın çoğaltılmış olmasından dolayı biraz kötü olduğunu söyleyebilirim. Konu ve dövüş stilleri olarak güzel gibi fakat grafik vs. olarak çok da hoşuma gitmedi. Yeni başlayacak birisi eğer merak ederse onun için bir cevap olsun mesaj :) Diğer oyunlarda inşallah daha iyidir diye umut ediyorum.
 

Geri
Yukarı