Batman Arkham serisi kaç saat sürer?

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar Batman'in Arkham oyunlarını oynayacağım. Tüm oyunları teker teker ortalama kaç saat sürüyor oynayan varsa yazabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam YouTube'dan bende baktım da YouTube'dakiler ile aynı seviyede oynayamıyorum. Zaten herkes aynı saatte bitirmiyor da YouTube'daki videolar fazla pro. Ben daha yeni başlıyorum oyuna.

Hocam YouTube'dan bende baktım da YouTube'dakiler ile aynı seviyede oynayamıyorum. Zaten herkes aynı saatte bitirmiyor da YouTube'daki videolar fazla pro. Ben daha yeni başlıyorum oyuna.
Ben videodakilere yakın saatlerde bitirdim ilk oynayışıma rağmen.

Aynı hocam, şuan Arkham Knight oynuyorum ve bunun da rahat 35-40 saati var.

Ortalama 60 saat hocam yan görevlerle, bilmecelerle vs.
Türkçe yama ile mi oynuyorsunuz? Tüm serinin türkçe yamasını nereden indirdiniz acaba? güvenilir sorunsuz yama lazım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…