Çıkış sırasına göre;Steam üzerinde birçok Batman oyunu gördüm özellikle birkaçının ismi Arkham bu oyunlar birbiri ile baglantılı mı yoksa her birinin ayrı hikayelerimi var?
Eki Görüntüle 1398834
Ben bir ara yeniden başlamayı düşünüyorum bu seriye ama Origins'i alarak. İlk Origins'i oynarsam sıkıntı olur mu?Çıkış sırasına göre;
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins (birçok kişiye göre en zayıf oyundur batmanın genç zamanlarını anlatır diğer oyunlardan önce geçer ama siz çıkış sırasına göre oynayın)
Batman Arkham Knight.
Ben bir ara yeniden başlamayı düşünüyorum bu seriye ama Origins'i alarak. İlk Origins'i oynarsam sıkıntı olur mu?
Asylum' a haksızlık etmeyelim benceOrigins bağımsız oyun hikayesi çok kuvvetli değil ama boss fightları falan muhteşem o sana bağlı başla bitir sonra City'e geçebilirsin asylum fazla sarmayabilir.
Asylum'a haksızlık etmeyelim benceo da taş gibi oyun. Bazı kişiler Origins hikayenin başını anlatıyor diyorlar bazıları çıkış sırasına göre oyna diyor. Ondan sormuştum. Origins dışındakileri bitirdim.
Hayır sıkıntı olmaz Origins'i başka firma yaptı zaten.Ben bir ara yeniden başlamayı düşünüyorum bu seriye ama Origins'i alarak. İlk Origins'i oynarsam sıkıntı olur mu?