Batman'i PC'ye uyarlayan ekip sadece 12 kişiden oluşuyormuş !

Dün Batman çıktığında doğal olarak ortalık biraz karıştı. Aslında oyun çıkmadan çok önce gelen ve PlayStation 4’te incelenen versiyonu gayet yüksek puanlar almıştı. Hatta bu yıl Metacritic’te Bloodborne ve The Witcher 3’le birlikte zirveye oynayan yegane yapım olmuştu.

Batman: Arkham Knight’ın konsol sürümleri hayli iyi durumdayken, dün Steam’i işgal eden kullanıcılar Rocksteady’e ateş püskürdüler. Ne yalan söyleyelim, bizden de pek şanına yaraşır bir not almadı Arkham Knight.

Bunun sebebiyse kısmen belli oldu çünkü Rocksteady’nin oyunun PC versiyonunu emanet ettiği firma olan Iron Galaxy Studios sadece 12 kişiden oluşuyor. 2015’in en büyük oyunlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılan, devasa bir AAA oyunu sadece 12 kişi PC’ye port etmeye çalışıyor, çalıştılar.

Kaynak:Merlinin Kazanı
 
Çok saçma bir bakış açısı olmuş. O zaman sorayım:The Crew kaç kişi tarafından PC'den PS4'e port edildi?

The Crew Ported from PC to PS4 in 6 months with 3 people. - Sony Console - Neowin Forums

Bahsedilen şirketin port etme işinde tecrübesi var ve başarılı olup olmadıklarına aşağıdaki listeden bakıp karar verebilirsiniz:

Iron Galaxy Studios - Wikipedia, the free encyclopedia

Batman: Arkham Knight'ın sistemleri inim inim inletecek bir oyun olacağı zaten belliydi ve ben de defalarca yazmıştım. Özellikle GCN 1.0 kartların sürünmesi normal dediğimi hatırlıyorum. Ayrıca serinin önceki oyunları da sorunsuz değildi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı