World of Warcraft'ta Battle.net üzerinden abonelik almaya çalışırken her seferinde "Bir sorun yaşandı. Başka bir ödeme yöntemi seçin veya daha sonra tekrar deneyin." hatası veriyor. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
Kullandığınız kartla alakalı olabilir yurt dışı alışveriş kapalı olabilir.
Gerçi bazı bankalarda sorun mu var bende emin olamiyorum bir bankanın kartından bir oyunda ödeme yapmaya kalkınca ödeme yapmıyor yurt dışı ve internet alışverişi açık olmasına rağmen başka banka ile deniyorum oluyor.
Kullandığınız kartla alakalı olabilir yurt dışı alışveriş kapalı olabilir.
Gerçi bazı bankalarda sorun mu var bende emin olamiyorum bir bankanın kartından bir oyunda ödeme yapmaya kalkınca ödeme yapmıyor yurt dışı ve internet alışverişi açık olmasına rağmen başka banka ile deniyorum oluyor.
Kart yurt dışına açık. Daha kart bilgilerimi girmeden hatayı veriyor internette tarayıcı değişip deneyince çözüldüğünü gördüm ama bende o da çalışmadı.
Kart yurt dışına açık. Daha kart bilgilerimi girmeden hatayı veriyor internette tarayıcı değişip deneyince çözüldüğünü gördüm ama bende o da çalışmadı.
Bir kere kart bilgilerimi girdim ve ondan sonra her ödeme yöntemlerinden kredi veya banka kartı seçeneğini seçtiğimde başta yazdığım hatayı veriyor kart bilgisi sormadan. Kayıtlı ödeme yöntemlerinde herhangi bir şey gözükmüyor. Papara değil başka bir kartla da deneyemiyorum.
Cevap veren herkese teşekkürler. Farklı bir Battle.Net hesabıma giriş yaptım ve oradan denediğimde oldu. Papara'yı da kabul ediyormuş.