Satıldı Battlefied 1 Standard Edition Origin Hesap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler. Ama benim için sorun değil. Bence sizin hakkınız, çünkü almak için rezerve aldınız. Bu alıcının en doğal hakkı. Beni düşündüğünüz için teşekkürler :)
Rica ederim. Ayrıca birşey sormak istiyorum, diyelim benim acil paraya ihtiyacım oldu ve param kalmadı, herhangi bir sıkıntı olur mu? (Elimde 300-400TL arası para var bir sorun olacağını zannetmiyorum ama...) Ufak bir ihtimal de, olsa sormak istedim.

15 tatilden sonra paranız kalmazsa veya vazgeçerseniz sorun olmaz. Tekrar satışa çıkartırım.

Son düzenleme:
@Mr.Acar Kusura bakmayın ama ekipmanlarım eski olduğu için onları yeniledim :(. Bu yüzden elimde para kalmadı elime 40TL geçtiği an alacağım hesabı. Zaten görmüşsünüzdür yakın zamanda açtığım konuları. Elimde ininal kart var, yakın zamanda elime para geçerse size ininal ile nasıl ödeme yapabilirim? Tekrardan kusura bakmayın ama ekipmanlarım eski olduğundan dolayı onları yenileme kararı aldım :(.

Bu arada ban yediğimden dolayı size cevap yazamamıştım bugün :D. Siz mesajı attıktan 2-3 dakika sonra görmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı