Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Behemot nasıl alınır? Defalarca görüyorum, bunun için DLC mi gerekiyor?
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Hxrea dedi: Behemot nasıl alınır? Defalarca görüyorum, bunun için DLC mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Behemot alınmıyor hocam fetihte falan takım çok kötüye gidiyorsa veya operasyonda saldıran taraf yenilirse otomatik veriliyor.
Hxrea dedi: Behemot nasıl alınır? Defalarca görüyorum, bunun için DLC mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Behemot alınmıyor hocam fetihte falan takım çok kötüye gidiyorsa veya operasyonda saldıran taraf yenilirse otomatik veriliyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Wolltec dedi: Behemot alınmıyor hocam fetihte falan takım çok kötüye gidiyorsa veya operasyonda saldıran taraf yenilirse otomatik veriliyor. Genişletmek için tıkla... Geç kaldınız hocam, çoktan çözdüm. Teşekkürler yine de.
Wolltec dedi: Behemot alınmıyor hocam fetihte falan takım çok kötüye gidiyorsa veya operasyonda saldıran taraf yenilirse otomatik veriliyor. Genişletmek için tıkla... Geç kaldınız hocam, çoktan çözdüm. Teşekkürler yine de.
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 Hxrea dedi: Geç kaldınız hocam, çoktan çözdüm. teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam 2025'i görünce yeni konu diye düşünümüştüm
Hxrea dedi: Geç kaldınız hocam, çoktan çözdüm. teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam 2025'i görünce yeni konu diye düşünümüştüm