Battlefield 1 'de Olacağı Kesinleşen Haritalar (Çanakkale'ye Gidiyoruz )

Kaynak;
Leadergamer

E3 2016 hızla yaklaşırken, Battlefield 1 konusundaki dedikodular da aynı hızla artmaya başladı. KoolTabbouli isimli bir Reddit kullanıcısı, Battlefield 1‘in orijinal oyununda yer alacak haritaların isimlerini Reddit üzerinden paylaştı.
KoolTabbouli’nin açıklamasına göre, haritaların isimleri, Electronic Arts firmasından bir kaynaktan geliyor. Özellikle sızıntının DICE kaynaklı olmadığını vurgulayan kullanıcı, Anzak Koyu isimli bir haritanın da oyunda bulduğunu belirterek gönlümüze su serpti. Uzun süredir devam eden, Çanakkale Savaşı olacak-olmayacak tartışmasına, büyük oranda son noktayı koyan bu açıklama bizleri de oldukça mutlu etti.
Bu haber doğrultusunda, Osmanlı İmparatorluğu‘nun oyunda daha aktif rol alacağını söylesek yanlış olmaz herhalde. Anzak Koyu haritasının bir çıkarma haritasını olduğu belirtilirken, gemilerin haritada aktif rol alacağı bilgisine de yer verildi. Açıklanan diğer haritaların isimleri ve detayları ise şöyle:
  • ANZAC Cove: Gelibolu yarımadasına yapılan çıkartmayı konu alacak.
  • Gaza Sands: 1917’deki Britanya – Osmanlı İmparatorluğu çatışmalarını içerecek.
  • Siege of Damascus: 1918’deki Britanya – Osmanlı İmparatorluğu mücadelesini içerecek bir şehir savaşı haritası.
  • Asiago Offensive: İtalyan Alpleri’nde geçecek.
  • Stalemate: Belçika dolaylarında geçeceği söyleniyor.
  • Argonne Shade: Muhtemelen fragmanda’da gördüğümüz ormanlık arazide geçiyor.
  • Garden Twilight: Bilinen herhangi bir detay yok.
  • Operation Castlewick: Yine bildiğimiz bir detay yok.
  • Scorched Earth: İsmi ilgi çekici olsa da bu harita ile ilgili de verilen bir bilgi yok.
 
Oyunda, çoklu oyunculu modda Türkçe seslendirme olacak mı? Battlefield 4'te Rusları seçtiğimizde telsizden Rusça, Çin askerinde Çince duyuyorduk. Komut verirken yine Rusça ve Çince konuşuluyordu.
 
Kardeş sen onu boşver de bir de adamın mesajını beğeniyorlar. Biz şu dini ve milli tabularımızı yıkmadıkça bizden bir cacık olmaz. Ondan sonra elin Avrupalısı verir eline oyunu; sen de ister oyna ister oynama. Malesef bilim ve özgür düşünce ülkemizden çok ve çok uzak...
Yahu, adam senin tarihini yanlış anlatırsa, kaybeden tarafı başarılı gibi gösterirse bu olmaz.
Bazı yorum yazanlar vatanseverlikten aşırı uzak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı