Battlefield 1 İncelemesi

Bence gayet başarılı bir yapım. Fiyatı biraz tuzlu olsa da Prime'da vermesiyle ve Game Pass üzerinden EA Play ile oynanabilir. Oyunda bir senaryo üretiliyor ve bu senaryoya göre şekilleniyor. Genel olarak Türk ve Müslüman ülkelerde oyun satışları yerlerde olduğu için, adamların Osmanlı'ya fazla önem ve yer vermemeleri gayet normal.

Yemin ederim ki şu kafayla hiç bir yere gelemeyiz. Neymiş efendim "Osmanlı askerleri ölüyor." E sen de oyunda Alman, İngiliz, Amerika askerlerini öldürüyorsun. O zaman oyunda Osmanlı askerleri ölümsüz olsun. Şöyle saçma sapan düşünceleri bir kenara bırakıp incelemeyi eleştirin. Bu arada inceleme güzel olmuş.

İlk çıktığı zamanlar alıp, bitirmemiştim. İncelemeyi okuyunca nedense bitiresim geldi, bu vesileyle belki bitirebilirim Bu arada güzel bir inceleme olmuş hocam, eline sağlık.

Ben öyle demedim zaten. Savaş bu, tabii ki insanlar ölücek.

İlk çıktığı zamanlar alıp, bitirmemiştim. İncelemeyi okuyunca nedense bitiresim geldi, bu vesileyle belki bitirebilirim Bu arada güzel bir inceleme olmuş hocam, eline sağlık.
Diğer yerlerde aktif değilsin, ulaşamadım. Evde misin? Biraz kapı sökelim.

Savaşta taraf tutulmaksızın yapılmış bana göre hiç uğraşmak istemediler demişsin o kadar seslendirme osmanlıya özel harita yapımı süveyş- sina çölü -alçıtepe gibi birçok özel şeyler mevcuttur siz sadece hikaye kısmını oynamissiniz Battlefield serileri çoğunlukla multiplayer kısmına odaklıdır zaten multiplayer oynadığınız zaman osmanlı topuzu osmanlıya özel silah ve erzak görebilirsiniz bence herkese eşit davranmışlar multiplayer kısmında osmanlı olarak da oynanabiliyor "kardeşim" "bre kâfir" gibi seslendirme o zamana göre ayarlanmış keşke sadece hikaye kısmına özel bir inceleme yapmasaydiniz ama hikayeye göre güzel inceleme tebrik ederim

Yorumun için sağol. Online oyunları pek incelemiyorum. Bu yüzden Online tarafa değinmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…