Battlefield 1 nasıl iyi oynanır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM
8GB
Ekran kartı
AMD Radeon HD 8500M
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam PlayStation üzerinden yaklaşık 2-3 hafta önce BF 1 almıştım.
BF 1'i nasıl iyi oynayabilirim? Karşımdaki adamlar beni uzaktan tabanca ile öldürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF 1'i nasıl iyi oynayabilirim? Karşımdaki adamlar beni uzaktan tabanca ile öldürüyor.

Herkes Hakkari komandosu gibi bende yeni başladım şu anlık gözcü almazsam doğduğum anda tek yiyorum.

Biraz zaman geçirmeniz gerek ayrıca kol üzerinden alışmak daha zor olabilir.

Selamın aleyküm aç şunu gerisi gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendine göre silah seç ben gewehr 96 piyade oynuyorum ben mesela.

Hocam biraz zaman geçirin 22 saatim var 40 levelim yavaş yavaş aimi tutturuyorum. Tek tek deniyorum silahları mesafeler için aimi ne kadar yukarı tutacağımı falan yavaş yavaş öğrendim. Gözcü levelim böyle böyle 10 oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada da bu playlisti dinliyorum.

Arkaya çökertme aç sonra
Ayarlar kendine göre görüş açısı ve parlaklık belirle sonra operasyon başla ilk başta ısınmak için sonra Online gir operason ayarını orta seviye yap alışmak için.

1 - Ölmemeye çalış.
2 - Kafa odaklı oynamaya çalış.
Eğer ilk savaşı başlatan sen olacaksan nasıl kaça bileceğini düşün. Eğer sen sürekli savaşın ortasında kalıyorsan envanterine sis bombası ekle. Yere yat ve üstüne sis bombasını at. Öleceğini hissetin ilk anda ortadan kaybol :D

Yeni konular

Geri
Yukarı