Battlefield 1 nasıl oynanır?

Rica ederim, aynen yılbaşını bekle umarım yakalarsın bir indirim :)
Hadi bakalım, inşallah :).

@Anakin SkywaIker evet benim bahsettiğim Battlefield 1 Revolution Edition'da;

• Battlefield 1 ana oyun
  • Battlefield 1 için Premium Pass
  • Battlefield 1 – They Shall Not Pass DLC
  • Battlefield 1 – In the Name of the Tsar DLC
  • Battlefield 1 – Turning Tides DLC
  • Battlefield 1 – Apocalypse DLC
  • Bahsi geçen bütün genişleme paketlerine 2 hafta önceden erken erişim
  • 14 adet Battlefield 1 Üstün Battlepack (sana bahsettiğim silah ya da araç skini, özel ekipman parçaları vs)
  • 14 özel künye
  • Sunucu sıralarında öncelik
  • Battlefield 1 – Büyük Savaşın Kahramanları özel paketi.
Daha ne olsun fiyatı da gayet uygun, yapıştır hemen :D
Abi çok şükür aldım oyunu Revolution Edition olarak :D, bu Battlepack'lerden çıkan silahları nasıl kullanacam? Bir kaç tanesi geldi ama neredeyse çoğu kapalı. Ayrıca sürekli Tahvil istiyor. Beni bilgilendirir misin.

@Anakin SkywaIker sana bahsettiğim 4 tane sınıf vardı. Assault, medic, support ve scout. Hepsinde oynadıkça level atlıyorsun. Her sınıfta 1' den 50'ye kadar seviye var. Oynadıkça hem seviye barı hem de silah kutusu barı doluyor ve yeni silahlar açılıyor. Ayrıca bahsettiğin tahviller level atladıkça kazanıyorsun.Her sınıfın 10. seviyesinde en iyi silahlar açılıyor. Yeni silahları da bu tahvillerle alacaksın.İki türlü silah açma yolu var. Birincisi level atlayarak ikincisi de görev yaparak.

Örnek olarak level atlayıp 10.seviyeye geldiğin zaman assault (hücum kıtası) Hellriegel 1915 makinalı tüfeği var ki bu baya iyi. Tabi bu silahlar en iyisi diye %100 adam öldüreceksin diye bir durum yok. Zamanla hangi silahta ve sınıfta iyi oynuyorsun anlayacaksın.

Bunun dışında bir de görev yaparak alabileceğin silahlar var, mesela SMG 08/18 Factory. Bu silahı alabilmek için MP18 Trench versiyonu ile toplamda 15 adam ve anti-tank bombası ile 10 adam öldürmen gerekiyor. O zaman ancak bu silah açılıyor ya da medic (sağlık birimi) GeneralLiu Rifle Storm. Bu silahı açmak için Autoloading 8.35 Marksman versiyonu ile toplamda 50, Grenade FRG modeli ile de 30 adam öldürmen gerekiyor.

Kutulara gelmek gerekirse de kutulardan şunlar çıkıyor.

1. Silah skini
Kutulardan çıkan silah skinlerini oyunun içinde (üstte) SOLDIER > Weapons&Gadgets > Customize bölümünden ayarlayarak silahlarına atayabilirsin. Burda altta bahsettiğim 4 tane sınıf var. Her sınıfta 3 tane hazır diziliş var. Sen burdan 3 sınıfın Primary (ana silahını), Sidearm (tabancalarını), Melee (bıçaklarını, palalarını vs), Gadget (ek ekipmanlarını) seçebiliyorsun. Bir de Silahların yanında çark işareti var. Burdan da silahının Optic (nişangah), magnification (zoom seviyesi), recoil direction (silah geri tepme yönü) ve visual (silah skini ya da rengi) seçebiliyorsun. Bazı silahlarda bir de barrel (süngü) seçeneği var.

2. Araç skini (tank, uçak, tren)
Araç skinlerini oyuna başlarken (eğer şanslıysan) spawn noktalarından tank,uçak vs seçerek ya da telefon uygulamasından yapabiliyorsun. Multiplayer oynarken örnek olarak tankı seçtin aşağıda hangi tür tank ile oynamak istiyorsun, skini ne olsun gibi seçenekler var. Uygulamada ise gene araçlara ulaşıp aynı ayarları yapabiliyorsun.

3. Squad XP Boost

Squad xp boost ise multiplayer oyunda iken iki türlü kullanabilirsin. İster herhangi bir takıma girmeden kendin aktif edip kendine ya da takıma girerek bütün takımın faydalanacağı şekilde kullanabilirsin. Diyelim sende squad xp boost yok. Takıma girerken dikkatli bak, bazı takımlarda squad xp boost aktif edilmiş olabilir. Yukarı doğru bir ok simgesi görürsen bu aktif demektir. Bu senin oyunlarda öldürdüğün adamşlardan veya bıraktığın sağlık, mühimmat paketlerinden daha fazla puan kazanmanı sağlayacak, böylece daha hızlı seviye atlayacaksın.

4. Bıçak, pala, kılıç parçaları
Şahsen en sevdiğim ve en zor olan kısım. Burda Melee (bıçak,pala) menüsünde kullanabileceğin ve standart sana sunulan bıçaklar dışında fantastik ekipmanların puzzle parçaları gibi parçalar çıkıyor. Şahsen ben zor da olsa favorilerimden olan sawtooth knife ve kukri topladım ama hala 1 numaralı favorim saberı toplayamadım. Burda sana parçalar çıkıcak, bazı bıçaklar üç bazıları 4 parçadan oluşuyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunları topladığın zaman bıçakları inşa edebiliyorsun. Bunlar standart bıçaklardan hem görsel hem de güç olarak daha iyi.

Aklında soru olursa ne yapacağını biliyorsun artık :D

Abi naptın :D, bende kasalardan öyle silahları görünce bi an kendimi yenilmez hissetmiştim... Ama kasalardan çıkan silahlar için bile rütbe engeline takılmak çok saçma bence. Ama valla sağol insan böyle bir oyuna başlarken senin gibi bilgili biri tarafından öğretilmesi büyük bir şey :). Yoksa ohoo....

@Anakin SkywaIker hiç önemli değil, madem aldın bir yardımımız olsun :D. Bir de dediğim gibi youtubedan da iki kanalı takibe almanı tavsiye ederim, ayarlardan tut hangi silah nasıl kullanılır vs herşeyi gösteriyorlar. İngilizce anlamasan bile videodan birşeyler kaparsın mutlaka.

1. BrokenMachine
2. Stodeh

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı