Battlefield 1 nasıldır?

umutskywalker

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
212
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam, 2 gün önce Battlefield 1 alıp başladım, singleplayerda bir sorun yoktu güllük gülistanlık lakin multiplayera geçince işler değişti... Bir tek ben mi zorlandım acaba? Neden bu kadar zor oyun? Hatta aşırı zor. Multiplayer için bir tavsiyesi olan var mı? Silah tavsiyesi de olabilir.
 
Herkese selam, 2 gün önce Battlefield 1 alıp başladım, singleplayerda bir sorun yoktu güllük gülistanlık lakin multiplayera geçince işler değişti... Bir tek ben mi zorlandım acaba? Neden bu kadar zor oyun? Hatta aşırı zor. Multiplayer için bir tavsiyesi olan var mı? Silah tavsiyesi de olabilir.
Battlefield'in çok oyunculu kısmının eşi benzeri yoktur. Sizde ik defa oynadığınız için zorlanıyorsunuz doğal olarak. Oyunu bol bol oynarsanız kısa sürede alışırsınız.
 
Yaşamak lazım, sesi fulleyip yaşamak lazım. Sonra alışırsınız.

Ben de şimdi yükleyeyim yeniden. Canım çekti.
 
Artık BF1'e yeni başlayan oyuncu az diye biliyorum. Eski topraklar deli gibi oynuyor kimseyi de oynatmıyor. Hani acemiler kile odaklanıyor ama oyunda bayrak ele geçirme muhabbetini falan unutuyorlar. Tabi karşıda şifacı falan da varsa işi bilen maçı aldırmazlar 😀

Bunlardan ayrı olarak az da olsa hile var oyunda. Sniper ile duvar arkası görüp nokta atışı yapıyorlar.
Önerim sağlam bir mangaya girmen kendine uygun haritayı ve karakter sınıfını bulman.

En kötü gir bir tanka sık etrafa açık hedef olmadığından kolay kolay ölmezsin.
 
Online kısmı çok iyi. İlk başladığınız için size zor gelmesi normal ben de çok uzun sürede alışmıştım.
Size silah tavsiyesi vereyim. Taaruz sınıfı için ilk başlarda MP-18 ile oynayabilirsiniz alternatif olarak Automatico M1918 oynarsınız. Destek kısmında Lewis Gun ile başlayın, az seker sizi zorlamaz. Gözcü kısmında SMLE MK III veya Russian 1895 K. Nişancı kullanabilirsiniz. Sıhhiye kısmında M1907 SL Tarayıcı'ya bakabilirsiniz. Benim önerim ilk başlarda Gözcü ile başlayın diğer sınıflara göre daha kolay gelecektir.
 
İlk başta zor gelmiş olabilir sonuçta 1. dünya savaşında geçen bir oyun ve profesyonelleşmiş insanlar ile dolmuş olabilir. Aslında oynaması kolay ve zevkli bir oyun bence. Silah tavsiyesi olarak destek için Parabellum MG14/17 ve Lewis Gun önerebilirim tabii ki bu oynayışına göre değişebilir teleskopik silahlarda kullanabilirsiniz. Medic için Federov Avtomat ve Selbstlader M1916 bence güzel bir silah. Assault için Hellriegel 1915 ve MP 18.
 
Battlefield 1 çok güzel oyun aslında. Oynamışlığım var bir süre. Multiplayer'ı COD gibi çok hızlı geçmiyordu o yönden zorlanmıştım ama alışınca akıyor oyun. Bir müddet oyna bırakamazsın.
 
Zor değil, hızlı. Hızlı olmalısın. Aim becerinin nasıl olduğu, oyun hakkında ne kadar bilginin olduğu falan hiç önemli değil. Hızlı tepki vermelisin. Ölmek için oynayacaksın. Silah konusunda da en iyi silahı değil en çok zevk aldığın silahı oynamalısın. Örnek verecek olursam ben assault sınıfında en çok SMG 08/18, medic sınıfında Howell, support sınıfında Chauchat (camping yapıp adam öldürmeyi sevmiyorum o yüzden) ve recon sınıfında da Martini Henry kullandım. Tank olarak St. Chamond ve uçak olarak da Ilya-Muromets kullanmıştım. Bu arada baya geç kalmışsın oynamak için. BF oyunları çıktıktan sonraki 1-2 sene içerisinde mutlaka oynanmalıdır. Gelip 4 yıl sonra oynarsan 150 level adamlar yaşatmaz seni. Çünkü bu oyunlardaki döngü böyle, bir süre sonra hayvani K/D'ye sahip oyuncular hayvani K/D'ye sahip oyuncuların K/D oranını düşürmeye başlar ve bu böyle devam eder.
 

Geri
Yukarı