- Makaleler
- 2
Yaza doğru Battlefield 1 almak istiyorum. En ucuz hangi sitede ve ne zaman bulabilirim? Eğer indirim varsa şu anda alabilirim.
Hocam siz bilirsiniz Revolution pack almaz isem çok şey kaybeder miyim?Buradan alınabilir. Battlefield 1 Revolution Satın Al| 37% İndirim - DurmaPLAY Devrim sürümü Origin indiriminde 10 Euro oluyor.
İçerisindeki Premium Pass ile birçok silah, araç ve haritaya erişim sağlıyorsun. Sadece ana oyunun içeriği yeterli gelmeyecektir.Hocam siz bilirsiniz Revolution pack almaz isem çok şey kaybeder miyim?
Tabiki oynayan var Battlefielta yeni oyun çıkınca bı önceki oyun çöpe atılmıyor Battlefield 3'ü bile halen oynayanlar var.Battlefield 1 hala oynayan var mı? Oyuncu sayısı Battlefield V çıktığından beri azalma olduğu söyleniyordu.
Battlefield 6 çıkınca artık..Battlefield 3'ü bedavaya aldım. Hardline'ı da humble bundledan bedavaya aldım. Biraz daha beklerseniz Battlefield 1'i de bedavaya alabilirsiniz. Haberleri ve fırsatları takip edin sadece.![]()
BF3 bir efsane ya. Hala da aynı tadı veriyor yahu. Çoğu serverı ruslar basmış olsa da hala gönlümün efendisi.Tabiki oynayan var Battlefielta yeni oyun çıkınca bı önceki oyun çöpe atılmıyor Battlefield 3'ü bile halen oynayanlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.