Çözüldü Battlefield 1 Online olamama hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben bu Steam indirimlerinde Battlefield 1 indirime girince alayım dedim ve aldım. Aldıktan sonra açmaya çalıştığımda oyun açılıyor lakin EA hesabına bağlanılamıyor gibi bir hata veriyordu. Birkaç yöntem denedim bilhakis düzelmedi 7sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü çok basit. EA Games hesabınıza girip Steam bağlantınızı kesiyorsunuz. EA'dan çıkış yapıp Steam'den oyunu başlatıryorsunuz. Sizden EA hesabı isticek. Yeni bir hesap oluşturuyorsunuz ve Online olarak bağlanıyorsunuz. Tek çare bu.
Oyun eski olduğundan ve yıllardır güncelleme almadığından ara ara böyle hatalar olabiliyor. Benim de birçok kez başıma gelmişti ama EA'yı, Steam'ı, oyunu ve bilgisayarı aç kapa yapıp bir şekilde çözmüştüm. Belli bir çözüm metodu yok diye düşünüyorum. Sırasıyla her şeyi deneyip çözüm bulacaksın. Ara ara halen başıma geliyor ama o kadar alışmışım ki düzeltmeye nasıl yaptığımı şuan düşününce hatırlayamadım. Basit yani onu demek istiyorum biraz uğraşırsan çözersin.

Oyun eski olduğundan ve yıllardır güncelleme almadığından ara ara böyle hatalar olabiliyor. Benim de birçok kez başıma gelmişti ama EA'yı, Steam'ı, oyunu ve bilgisayarı aç kapa yapıp bir şekilde çözmüştüm. Belli bir çözüm metodu yok diye düşünüyorum. Sırasıyla her şeyi deneyip çözüm bulacaksın. Ara ara halen başıma geliyor ama o kadar alışmışım ki düzeltmeye nasıl yaptığımı şuan düşününce hatırlayamadım. Basit yani onu demek istiyorum biraz uğraşırsan çözersin.
Belirli bir çözümü olmadığından basit türk gelenekleri ve yöntemleriyle çözülür diyorsun tamam sağol teşekkürler.

Çözümü çok basit. EA Games hesabınıza girip Steam bağlantınızı kesiyorsunuz. EA'dan çıkış yapıp Steam'den oyunu başlatıryorsunuz. Sizden EA hesabı isticek. Yeni bir hesap oluşturuyorsunuz ve Online olarak bağlanıyorsunuz. Tek çare bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam bağlantımızı nasıl keseceğiz ?

ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT EA GAMES HESABINIZA GİRİP STEAM BAĞLANTINIZI KESİYORSUNUZ EA DAN ÇIKIŞ YAPIP STEAMDEN OYUNU BAŞLATIRYORSUNUZ SİZDEN EA HESABI İSTİCEK YENİ BİR HESAP OLUŞTURUYORSUNUZ VE ONLİNE OLARAK BAĞLANIYORSUNUZ ÇEK ÇARE BU
Gerçekten de tek çözüm bu , Allah razı olsun hocam. Sen bir çok kişinin işine yarayacak bilgiyi sağlamışsın zaten.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı