Battlefield 1 Premium Pass Nedir?

Şu anda Battlefield 1 : Revolution tüm dlc ve güncellemeleri içinde barındırıyor. Ben originden black friday zamanı premium pass almıştım. Şu anda iş yerinde olduğum için origin'e giremiyorum. Akşama bir daha kontrol ederim ama var diye biliyorum premium pass.

Hocam sen en iyisi Battlefield 1 : Revolution al kafan karışmasın. Hem ana oyun, hem multiplayer hem de tüm dlc leri oynayabilirsin.

Reklam olmasın ama şu anda Durmaplay'de Battlefield 1 : Revolution %50 indirimle 137.22 TL, kaçırma derim @Canemre35
Tavsiyeniz için teşekkürler. Peki birde sadece battlefield 1 yazan var originde o nedir? Bide son kez kontrol ederseniz 2 saat sonra alacağımda yanlış olmasın.

@Canemre35 Su anda originde bunlar var
* Battlefield 1 : Revolution : Hersey dahil versiyonu senin alacagin versiyon
* Battlefield 1 Premium pass : Ana oyun disinda ayrica alinan paket
* Battlefield 1 : In the name of tsar : sadece DLC paketi
* Battlefield 1 : they shall not pass : sadece DLC paketi
* Battlefield 1 : sadece ana oyun

@Canemre35 Su anda originde bunlar var
* Battlefield 1 : Revolution : Hersey dahil versiyonu senin alacagin versiyon
* Battlefield 1 Premium pass : Ana oyun disinda ayrica alinan paket
* Battlefield 1 : In the name of tsar : sadece DLC paketi
* Battlefield 1 : they shall not pass : sadece DLC paketi
* Battlefield 1 : sadece ana oyun
Yardımlarınız için teşekkürler. Kusurabakmayın sizi yordum.[emoji1]

Normal Sürümü İndirimde 35tl ye Premium Pass'ı da bedavaya aldım. Oyun indirimde şuan. Keşke bekleyip alsaydın.
Dün indirdim oynamaya başladım ama online'da amaç var mı mesela level atlıyoruz neye yarıyor? Bir bölüm vardı silahlar falan açılıyor sanırım zamanla onlarda en iyi silah hangisi ve son merak ettiğim soru hep capture the flag modu mu var oyunda? :D

Merhaba, ben online (PVP) oynamıyorum. Sadece senaryosunu oynayacağım. Su an ps4 store da %88 inidirim var . Revolution ve standart sürüm arasında senaryo olarak bir fark var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı