Battlefield 1 siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Suprose

Hectopat
Daha fazla  
BF 1 girdiğimde oyun pencere olarak başlıyor. Ekrana tıkladığım ya da alt enter yaptığımda ekran siyah oluyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Origin'i silip yüklemeyi denedim, ekran kartım güncel, internette yazanları da denedim ama yine de çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Sistemim MSI Bravo 15, Ryzen 7 4800H, RX 5500M, 8 GB RAM.

BF 1 girdiğimde oyun pencere olarak başlıyor. Ekrana tıkladığım ya da alt enter yaptığımda ekran siyah oluyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Origin'i silip yüklemeyi denedim, ekran kartım güncel, internette yazanları da denedim ama yine de çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Sistemim MSI bravo 15, Ryzen 7 4800h, RX 5500M, 8 GB RAM.

Ben de aynı sorunu 1650 ile Metro Exodus'da yaşadım. Oyunu orta düşük ayarlarda açmaya çalışınca siyah ekran verdi. NVIDIA Experience ile optimize ayarlara çekince orta yükseğe aldı ve düzeldi. Sen de AMD'ye ait uygulamadan optimize ayarlara al. Belki düzelir.

Bütün ekran kartı sürücülerini güncellemiştim, windowsta isteğe bağlı driverlarda amd display driver diye bişey varmış. Onu indirince düzeldi. Öneri için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı