Battlefield 1 tuşlar basmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yusufbey007

Picopat
Daha fazla  
RAM
32gb
Ekran kartı
rtx4060 ti 16gb
Anakart
b450
İşlemci
Amd r5 5600x
Battlefield 1 aldım EA Play üzerinden. Oyundayken mesela Q tuşuna basılı tuttuğumda dürbünün açık kalması gerekirken dürbün seri bir şekilde açılıp kapanıyor. Mod falan indirmedim oyunu EA Play üzerinden Türkçe yaptım ondan sonra böyle olmaya başladı. Bilen birisi nasıl düzeltileceğini söylerse sevinirim.

Her yerde dürbün açamıyorsunuz, bazı yerlerde açılabiliyor. Tepesinde dürbün bulunan bir yer varsa orada açabilirsiniz. Tuşlar basmıyor yazıyor konuda sadece Q tuşu mu yoksa çoğu tuş mu?

Tüm tuşlar, ben orada mesela demişim Shift tuşuna basınca koşma hareketini duraklayarak yapıyor W basıyorum yine aynı şekilde. Allah'tan ateş etmede ve nişan almada bir şey yok. Ama tüm tuşlarda var bu, Q tuşuna belli yerlerde basabiliyoruz demişsin oyunda dürbünlü görev var dürbünü aç diyor benim dürbün takılıp duruyor.

Kontrol ayarlarını varsayılanlara getirmeyi denediniz mi? Bir de ekran kartı driverin güncel mi?

Şu an hem oyun dosyalarını doğruluyorum hem de driver'ı güncelliyorum tekrar hata alırsam aktarırım.

Şimdide Q tuşu ile yürüme koşma hareketleri neredeyse hiç çalışmıyor (Q tuşu hiç çalışmıyor.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı