Battlefield 1 vs Battlefield 4

Ben BF 1942'ciyim hocam. Ya oynanış olarak BF4 olacak ya da 1. dünya savaşı olan BF1 olacak.
Kanka en yavan oynanış BF 1 işte. Hani veteranım diyosan sarmaz yani. Ama ben olsam BF 1 alırım atmosfer harika harbiden.

Baksana şuna bi kalkıp bende hücuma geçecem şimdi.😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Online oynayacaksan BF5 al. Eski oyunların Online'si çok fazla dolu değil artık. İlla ikisinden birini alacaksan BF1 daha iyi olabilir ama tarih açısından önde geçtiği için BF4 daha teknolojik bu sebeple araçlarda bir tık daha önde.(Çok helikopter ve uçak sürüyordum sarıyordu.)

Online oynayacaksan BF5 al. Eski oyunların Online'si çok fazla dolu değil artık. İlla ikisinden birini alacaksan BF1 daha iyi olabilir ama tarih açısından önde geçtiği için BF4 daha teknolojik bu sebeple araçlarda bir tık daha önde.(Çok helikopter ve uçak sürüyordum sarıyordu.)
Yakında EA play almayı düşünüyorum hocam. Öyle deneyip kendime uygun olan oyunu satın alacağım. Zaten Steam'da indirimler 19 Ağustos'ta bitiyor zaman var. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Yakında EA play almayı düşünüyorum hocam. Öyle deneyip kendime uygun olan oyunu satın alacağım. Zaten Steam'da indirimler 19 Ağustos'ta bitiyor zaman var. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Dostum Epic’te BF 5 74 TL’ye düşmüş bi bak derim.

BF 5 ve BF 2042'den uzak kalmaya çalışıyorum bir şekilde kral.

Hocam 2042 fixlendi bayağı çıkış sürümündeki gibi ölümcül buglar FPS sorunları falan yok artık.

Hocam 2042 fixlendi bayağı çıkış sürümündeki gibi ölümcül buglar FPS sorunları falan yok artık.
Ben gelecek oyunu olduğu için söyledim. Sevmiyorum öyle oyunları. Crysis'de oynamadım küçüklükten beri sevmezdim.

Dostum Epic’te BF 5 74 TL’ye düşmüş bi bak derim.
BF 1 daha iyi bence. Hem vuruş mekanikleri olsun, silah mekanikleri olsun özellikle 1. Dünya atmosferi çok iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı