Battlefield 1'i oynaması çok zor

Lil Wonka

Hectopat
Yahu kardeşim siz gerçekten cephede mi savaştınız ya. Ben adamı göremeden 30 tane mermi yiyorum. Ben mi çok kötü oynuyorum acaba? BF 4 indirdim çok zor diye silip bugün BF 1 indirdim, BF 4'e şükür ettim. Yeniden indiriyorum. MW 2 (CoD) oynuyordum. Eskiden orada böyle değildi vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna alışmanız gerekli. Birazda yetenek işi.

BF 1 gerçekten çok zor, sırf bu yüzden BF 2042'ye geçtim gelen rakiplerden ziyade termal görüşlü dürbünleri açınca rahatça kill çıkarmaya başladım. Tabii bunun yanında botlarla girip haritalar alışmak için çok kez de oynadım.

Valorant, CS gibi FPS gec misiniz varsa BF oyunlarindaki fazla hareketlilik fazla gelebilir cok degil bir 10 saate alisiyorsunuz. BF1 oynamadim BF5 takildim alistiktan sonra kolay geliyor. Keskin ya da taarruz 2'sinden birini secip alisin.

Silahları açman, haritayı bilmen önemli ve bence biraz gerçekte savaşıyor gibi düşünmek gerekiyor.

Yahu kardeşim siz gerçekten cephede mi savaştınız ya. Ben adamı göremeden 30 tane mermi yiyorum. Ben mi çok kötü oynuyorum acaba? BF 4 indirdim çok zor diye silip bugün BF 1 indirdim, BF 4'e şükür ettim. Yeniden indiriyorum. MW 2 (CoD) oynuyordum. Eskiden orada böyle değildi vallahi.

BF oyunları zaten ustalaşması zor oyunalrdır mesela çoğu zaman aim olmuyor her oyunu zor hocam ama çok zevklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı