Battlefield 1'i seviyor musunuz?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
250 Saatim var, oyunu her gün oynuyorum ve çok seviyorum. İndirimde 2 dolar verip alıyorsun hem oyunun mükemmelliğinden yararlanıyorsun hem de DLC'lerinden.

Eskiden Valorant, CSGO falan oynayan biriydim. Artık tek oynadığım rekabetçi FPS oyunu Battlefield 1. Başka oyun oynamıyorum. Severim, saatlerimi gömebilirim. Yeni başlayanlara tavsiye sunucu tarayıcısından aktif adminleri bulunan sunuculara girin, hilelerden kurtulmuş olursunuz.

Eskiden Valorant, CSGO falan oynayan biriydim. Artık tek oynadığım rekabetçi FPS oyunu Battlefield 1. Başka oyun oynamıyorum. Severim, saatlerimi gömebilirim. Yeni başlayanlara tavsiye sunucu tarayıcısından aktif adminleri bulunan sunuculara girin, hilelerden kurtulmuş olursunuz.
CS:GO'ya başlayayım dedim iyi gelse de oynayamadım, diğer fps oyunlarına nispeten fazlasıyla aim gerektiren bir oyun. Kısaca profesyonel oyunu. Kesinlikle Battlefield 1 hepsinden daha iyi, ben genelde tankçıyım, tank ile adam öldürürken aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadım.

Aktif adminlerin olması iyi ancak bir çoğu Türk sunucusu olduğu için çok fazla saçma adminler var. Arkadaşım birden fazla kez adminleri vurduğu için saçma sapan bir sebepten kick veya ban atıyorlar. Geçenlerde adminler sırf uçak oynayacaklar diye topçu kamyonunu yasaklamışlar. Görmeniz lazım, full uçak oynuyorlar başka bir şey oynadıkları yok.

Hikayesi Online'si efsane oyun, EA yapmış.
Online'ı evet ancak hikayesi iyi değil, başarım kastığım için mecbur oynamak zorunda kaldım. Aslında hikayesi iyi değil demek genelleme yapmak olur, şöyle söyleyeyim hikaye tasarımı iyi değil, daha çok cod gibi olsa iyi olurdu.

CS:GO'ya başlayayım dedim

Akıl sağlığınızı korumanız için Valorant, LoL, CS2 gibi rekabetçi oyunlardan uzak durmanızı öneririm.

Evet saçma sunucular da oluyor ancak ben genelde mortarın falan yasaklı olduğu sunucuları tercih ediyorum biraz bilek kuvveti kullanalım diye.

Arkadaşımla aldık BF1'i. Kendisinin sistemi iyi fakat benimki kaldırmıyordu. 1 saatliğine gitmiştim denemek için ve hayatımda gördüğüm en saran oyundu. Şuan haftada 1 2 defa gidip bilgisayarına el koyuyorum arkadaşımın. Şahsen oynayış açısından çok iyi bi oyun. Hikayesini oynamadım ama arkadaşım o kadarda güzel olmadığını söylemişti. Yorum yapamayacağım ama. Onlinede ise emekli askerler var ama yinede oynaması eğlenceli. Kısaca evet seviyorum.

Arkadaşımla aldık BF1'i. Kendisinin sistemi iyi fakat benimki kaldırmıyordu. 1 saatliğine gitmiştim denemek için ve hayatımda gördüğüm en saran oyundu. Şuan haftada 1 2 defa gidip bilgisayarına el koyuyorum arkadaşımın. Şahsen oynayış açısından çok iyi bi oyun. Hikayesini oynamadım ama arkadaşım o kadarda güzel olmadığını söylemişti. Yorum yapamayacağım ama. Onlinede ise emekli askerler var ama yinede oynaması eğlenceli. Kısaca evet seviyorum.
Umarım iyi bir bilgisayarınız olur da kendi bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz hocam. :)

Çok sağolun hocam. Sistemi dizdik ekran kartına para kalmadı. Eski laptopla idare ediyoruz.
Ben bilirim o hissi, zamanında ben de en iyi oyunları oynamak isterdim şimdi 4060'lı bir laptop var çok şükür. :) Ekran kartıda hallolur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı