CS:GO'ya başlayayım dedim iyi gelse de oynayamadım, diğer fps oyunlarına nispeten fazlasıyla aim gerektiren bir oyun. Kısaca profesyonel oyunu. Kesinlikle Battlefield 1 hepsinden daha iyi, ben genelde tankçıyım, tank ile adam öldürürken aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadım.Eskiden Valorant, CSGO falan oynayan biriydim. Artık tek oynadığım rekabetçi FPS oyunu Battlefield 1. Başka oyun oynamıyorum. Severim, saatlerimi gömebilirim. Yeni başlayanlara tavsiye sunucu tarayıcısından aktif adminleri bulunan sunuculara girin, hilelerden kurtulmuş olursunuz.
Online'ı evet ancak hikayesi iyi değil, başarım kastığım için mecbur oynamak zorunda kaldım. Aslında hikayesi iyi değil demek genelleme yapmak olur, şöyle söyleyeyim hikaye tasarımı iyi değil, daha çok cod gibi olsa iyi olurdu.Hikayesi Online'si efsane oyun, EA yapmış.
CS:GO'ya başlayayım dedim
Umarım iyi bir bilgisayarınız olur da kendi bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz hocam.Arkadaşımla aldık BF1'i. Kendisinin sistemi iyi fakat benimki kaldırmıyordu. 1 saatliğine gitmiştim denemek için ve hayatımda gördüğüm en saran oyundu. Şuan haftada 1 2 defa gidip bilgisayarına el koyuyorum arkadaşımın. Şahsen oynayış açısından çok iyi bi oyun. Hikayesini oynamadım ama arkadaşım o kadarda güzel olmadığını söylemişti. Yorum yapamayacağım ama. Onlinede ise emekli askerler var ama yinede oynaması eğlenceli. Kısaca evet seviyorum.
Çok sağolun hocam. Sistemi dizdik ekran kartına para kalmadı. Eski laptopla idare ediyoruz.Umarım iyi bir bilgisayarınız olur da kendi bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz hocam.![]()
Ben bilirim o hissi, zamanında ben de en iyi oyunları oynamak isterdim şimdi 4060'lı bir laptop var çok şükür.Çok sağolun hocam. Sistemi dizdik ekran kartına para kalmadı. Eski laptopla idare ediyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.