Battlefield 2042 128 kişilik sunucularda düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Schwen

Centipat
Daha fazla  
RAM
2x8gb 3200 mhz ram
Ekran kartı
Geforce Asus Rtx 3060ti
Anakart
Gigabyte B450m S2H
İşlemci
R5 3600
Normalde 2K Ultra ayarlarda 70 80 düşük ayarlarda 120 FPS alıyorum. Ama 128 kişilik sunuculara geçince 60 70 FPS görüyorum. Oyunla mı alakalı? Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 2K Ultra ayarlarda 70 80 düşük ayarlarda 120 FPS alıyorum. Ama 128 kişilik sunuculara geçince 60 70 FPS görüyorum. Oyunla mı alakalı? Bu sorunu nasıl çözerim?

128 kişilik sunucu normal FPS düşüklüğü ayarlarda DLSS'ya da FSR ayarı varsa denemenizi öneririm. Bir de Battlefield 2042 optimizasyonu kötü o kadar fazla şeyi işlemesi zor bilgisayarın.

128 kişilik sunucu normal FPS düşüklüğü ayarlarda DLSS'ya da FSR ayarı varsa denemenizi öneririm. Bir de Battlefield 2042 optimizasyonu kötü o kadar fazla şeyi işlemesi zor bilgisayarın.
Katılıyorum kesinlikle. Oyunu gene bu fpslerde oynadığım için şükür ediyorum.Galiba oyunla ilgili sıkıntı 128 kişilik sunucularda fps düşüşü belki diğer arkadaşlardan da başka bir şey bilen vardır onların cevaplarına da bakayım.

Katılıyorum kesinlikle. Oyunu gene bu FPS'lerde oynadığım için şükür ediyorum. Galiba oyunla ilgili sıkıntı 128 kişilik sunucularda FPS düşüşü belki diğer arkadaşlardan da başka bir şey bilen vardır onların cevaplarına da bakayım.

Olmadı Görev Yöneticisi'nden ya da Mem Reduct gibi programlardan yararlanıp bütün gücü oyuna verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı