Oyun Battlefield 2042 179.99 TL

Oyuna gelen kötü yorumlara bakmayın oyun son gelen güncellemeyle oturdu oynanabilir 180TL verilir.

Katılıyorum. 90 saatim var ve ilk çıktığı günden beri ara ara girip keyifle oynuyorum. Oyun yağ gibi akıyor ve hızlı bir oynanışa sahip. Uzun süre karşılaşma bulmama, hile, ping, crash vb. sorunlarla karşılaşmadım, can sıkan / göze batan bir buga da denk gelmedim. Yeni haritalar ve eklenen birçok silah ile oyun oldukça keyifli hale geldi. Eski BF'ler ile kıyaslamıyorum onların yeri çok başka. İlk haline göre bayağı düzelttiler. 10 yıllık oyunlar bile zamlanarak yüzlerce lira olduktan ve yeni çıkan oyunlar 4 haneli rakamlara satılmaya başladıktan sonra 180 TL bu oyun için makul bir fiyat.

Almayı düşünen arkadaşlar; "çöp, alınmaz, 10 TL etmez, leş gibi oyun" vs. yazan tipleri görmezden gelin. Birkaç video izleyin veya indirimde alıp deneyin, beğenmezseniz iade eder geçersiniz.
 
Son düzenleme:
Hocam eski tarzı herkese hitap etmiyor örneğin ben 20 dk oynadım iade ettim 5 gene nispeten sardı kütüphanemde ama 2042 de çöp değil be.
Söylediğim revolution sürümü hocam görüntüler eski değil o kadar ama multiiiplayer modu efsane idi oyunun hikaye moduda sardı . Tercih meselesi gerçi .
 
İndirim bitti ama MW2'nin indirimle bile 700 liraya satıldığı ortamda 180 liraya kesinlikle değerdi. İlk çıktığında 300 saati geçik oynamıştım, geçenlerde tekrar başladım ve oyun baştan sona değişmiş. Şu an çıkışına göre çok çok daha iyi durumda. Bana göre MW2'den daha iyi bir oynanışı ve hissiyatı var.
 
Yorumlara bakınca kahkaha attım. Kötüleyenlerin %90'ının oyunu bir kere bile oynamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 2042'yi bırak herhangi bir BF oyunu bile oynamamıştır bunlar. İlk çıktığı zaman vasıfsız boş beleş yayıncı abilerinden duyduklarını buraya yazıp hayatında bir kere ile oynamamış kişiler zahmet olmazsa az ötede durun. Beta testi açıldığından beri oynuyorum oyun çok değişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı