Battlefield 2042 Metacritic Puanları Çok Düşük

Makaleler
1
Oyun bayağı sıkıntılı. Optimizasyon probleminin dışında, çok fazla CoD'a özenmişler ve 128 vs 128 yapacağız diye o kadar gereksiz haritayı büyük yapmışlar ki. Zaten belli noktalarda savaş oluyor ve öl, yürü, öldür, yürü gibi sonsuz bir döngüye giriyorsun.

PC-74
XBOX-62
PS-66

Kullanıcı puanlarını merak edenler bakabilir, rezalet zaten. Oyunu ilk duyurduklarında heyecanlanmıştım. Sözden öteye gidemedi benim için.

Son düzenleme:
Bu oyunu beceremeyeceklerini trailer videosundan anlamıştım. Battefield veya Cod fanı değilim. Ama gösterdiklerini video hoşuma gitmemişti. Şaşırmadım bu puanlara.

Oyun bayağı sıkıntılı. Optimizasyon probleminin dışında, çok fazla CoD'a özenmişler ve 128 vs 128 yapacağız diye o kadar gereksiz haritayı büyük yapmışlar ki. Zaten belli noktalarda savaş oluyor ve öl, yürü, öldür, yürü gibi sonsuz bir döngüye giriyorsun.

PC-74
XBOX-62
PS-66

Kullanıcı puanlarını merak edenler bakabilir, rezalet zaten. Oyunu ilk duyurduklarında heyecanlanmıştım. Sözden öteye gidemedi benim için.

Hele o oyunun duyurusu ve fragmanları beni de bayağı hecandırmıştı ama hiç de öyle çıkmadı.☹

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı