Battlefield 2042 oynanış fragmanı yayınlandı

Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
13.179
Makaleler
49
Çözümler
34
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek kelime ile muhteşem gözüküyor. Umarım elime oynama fırsatı geçer. Gelmiş geçmiş en iyi Online FPS oyunlarından biri olacak.
 
Bana Battlefield 4 oyununu hatırlattı, sanki o oyunu almışlar daha da geliştirmişler ve daha ileri bir döneme taşımışlar gibi geldi. Her ne kadar bana eski dönemlerde oynamak daha güzel gelsede buna da bir göz atacağım.
 
Hikaye modu olmamasi beni asiri derecede mutlu etti. Battlefield bir yasam tarzi. Artik hikaye modunda GPU FPS testi yapilamayacak olmasida ayri mutlu etti beni. Hikaye modunda alinan FPS ile multiplayerla alinan FPS kesinlikle bir degil ama yayincilar anlamiyorlar.
 
Beni korkutan tek yanı; umarım çoğunluk olan kitleye hitap etmek için kendi oyun modlarını ve oynanışını bozmaz. Özel güçler ve daralan alanlar görünüyor videoda.
Dar alan değil, kum fırtınası modu var sadece. Battle Royale olmayacak oyunda. Özel güçler de yok, kanca silahı gibi şeyler var.
 
Önce jet, ardından da C4 Car göndermesi yaptılar ki bunlar gerçekten çok hoş. Kanca sistemini BF Hardline'dan hatırlıyorum. 1.50'deki ateş sesini ve hissiyatını biraz COD'a benzetsem de, sanırım 3 ve 4 gibi efsanevi bir oyun geliyor.
 

Geri
Yukarı