Oyun Battlefield 2042, Rainbow Six Siege, Hell Let Loose, Witch It kısa süreliğine geçici olarak ücretsiz

Bf2042 ilk çıktığı zamanın aksine(buglarla ve oynanamayacak mekaniklerle doluydu) şuan, hatta ve hatta neredeyse son 7-8 aydır akan bir oyun. Aksiyon bol, mekanikler güzel. Tek ama tek sıkıntısı, aslında ilk çıktığında en çok eleştirlen şeylerden biri de buydu, son çıkan map ve eski maplerden 1,2 tanesi hariç 128vs128 oynarken resmen yürüme simülasyonundasınız. Bunun haricinde rush gibi veya 64vs64 gibi conqueat modları eski battlefield hissyatını aratmayacak şekilde. Özellikle bf1 ve bf5 teki eski silahlarlar ve tarihi atmosferden sıkılıp bf3 veya bf4 havası arıyorsanız tam size göre. Bu arada 4 gün için 50-60 gb indirmem diyenler olmuş da bf2042 ea play’e ve dolayısıyla xbox game pass’e de geldi. 29 tl veriyorsun ve akıyorsun mis gibi.
 
4-5 gün için 50-60GB indirmek değil 5-6 GB indirmeye bile zahmet etmem yani. Bunu bir fayda gibi göstermeleri ayrı bir meziyet herhalde. Hani ücretsiz hiçbir oyun olmaz, crackli oyun oynayamazsın o zaman mecburiyettir, indirirsin beğenirsen satın alırsın veya satın almazsın bu tercih olabilir. Yüzlerce -binlerce ücretsiz oyun varken ücretli oyunların hepsinin crackli olanları varken senin BF 2042'ni ücretsiz 4-5 gün kim deneyecek? Bu şey gibi olmuş "ücretsiz deneme Windows" Windows'u herkes ücretsiz kullanıyor zaten :D

Bunun farkındayım yani bazı oyunların "Online ücretli olması" tabii ücretsiz populer birçok Online oyun var zaten herkes biliyordur. İllaki BF 2042'yi Online oynayıp para ödemek istiyorum diyenin elini tutan olmaz tabii. Bu tarz satış stratejileri sanki bir fayda gibi gösteriliyor ona karşıyım yoksa itiraz edilecek bir durum yok tabii ki. Başka yönüyle bakıldığında kapasitesi yüksek insan zihninin, daha düşük kapasiteli ve/veya doğal insanı çıkarı için kendi istediği noktaya getirmesi gibi de rahatlıkla düşünülebilir. Ben almayım, alana da karşı çıkmam.

Yazmış olmak için yazıyorsunuz. Siz korsan Windows kullanınca herkes lisanssız kullanmış olmuyor. Kendim lisanslı olarak kullanıyorum yıllardır.

Ücretsiz deneme sürümleri oyunu satın almadan önce deneyimlemek isteyenler için gayet yararlı. Ücretsiz oyunlarla kıyaslamanızın mantığını çözemedim.
 
BF2042'yi denedim ön yargılarımdan bile kötüydü. Ben almam fakat başkası sevebilir, aynı paraya BF'nin önceki oyunlarını veya indirimde MW2019 alırsanız daha iyi bir FPS oyunu oynamış olursunuz. Üstelik hikaye modları da var.
 

Geri
Yukarı