Battlefield 2042'de kaç saatiniz var?

yigit3585

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi, Battlefield 2042'yi kaç saat oynadınız?

Satın almadan EA Play ile birkaç saat oynadım. Her defasında biraz daha düzelir diye umdum olmadı. 10 saatlik deneme sürümünün 6 saati falan kaldı.

10 saatlik deneme sürümü tamamlanmadan sildim ve BFV'e geri döndüm.

4 saat civarında oynadım ancak oyunda hiçbir gelişme yok ayırca oyuncu sayısı da iyice düştü.

Oyunu ben 20 saat falan oynadım güzel olmayan bir yanını görmedim güzel değilmi yani?
Hit Reg, optimizasyon, silah mekanikleri, bug, haritalar. Onun dışında oyunda hiç bir şey Battlefield hissi vermiyor önceki serileri oynamadıysanız size keyifli gelecektir fakat bekleyen ben gibi insanlar yeni Battlefield 3-4 keyfini biraz olsun verebilir diye düşündük onuda veremedi yazık oldu.

Bf'in tüm serisi oynamiş birisiyim bazıları bf2042 alma git bf4 diyorlar o da eski ben eski oyunları pek seven birisi değilim bf2042 güzel gibi geldi bana. tabi bunlar benim fikirlerim.

Bf'in tüm serisi oynamiş birisiyim bazıları bf2042 alma git bf4 diyorlar o da eski ben eski oyunları pek seven birisi değilim bf2042 güzel gibi geldi bana. tabi bunlar benim fikirlerim.
Hocam oyuncu sayısı yeni bir oyuna göre çok az değil mi? Neden kimse sevmedi anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…