Battlefield 2042'ye 200 TL verilir mi?

AkınD

Femtopat
Katılım
18 Ekim 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
resim_2022-12-06_000602964.png


Battlefield 2042 son gelen indirimler ile beraber 197,99TL'na kadar düşmüş. Bu indirimden önce yaklaşık 5 gün ücretsiz olmuştu oynama fırsatım oldu (yaklaşık 15 saat oynadım). Optimizasyon dışında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok hoşuma gitti alacak gibi de oldum fakat yorumların çoğu olumsuz. Oyuncu sayısı düşürse de 200 TL çöpe gidecekmiş gibi hissediyorum. Xbox Game Pass'ten alıp oynamayı da düşündüm fakat önceki cümlede söylediğim şeyin tam tersi olursa şu an almadığıma pişman olurum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Sizce bu parayı böyle bir oyuna vermek mantıklı mı yoksa Xbox Game Pass ile idare edilir mi?
 
Ben Warzone 2.0'dan daha çok beğendim ve satın aldım. Tarz meselesi. Eskiden Call of Duty serisi bana daha çok keyif verirdi artık Battle field veriyor.
 
Eki Görüntüle 1594700

Battlefield 2042 son gelen indirimler ile beraber 197, 99TL'na kadar düşmüş. Bu indirimden önce yaklaşık 5 gün ücretsiz olmuştu oynama fırsatım oldu (yaklaşık 15 saat oynadım). Optimizasyon dışında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok hoşuma gitti alacak gibi de oldum fakat yorumların çoğu olumsuz. Oyuncu sayısı düşürse de 200 TL çöpe gidecekmiş gibi hissediyorum. Xbox Game Pass'ten alıp oynamayı da düşündüm fakat önceki cümlede söylediğim şeyin tam tersi olursa şu an almadığıma pişman olurum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Sizce bu parayı böyle bir oyuna vermek mantıklı mı yoksa Xbox Game Pass ile idare edilir mi?

Ben rekabetcı oyunlari sevmem gamepad le senaryosu olan oyunları bitirirm genelde sirf bu oyun icin sandalye mekanik klavye oyuncu fareu aldım saatlerimi gömdüm diyemem ama oyun gercekten sağlam oyun.
 
Verilmez, bedava warzone 2.0 giriyorum ama battle royale sevmediğimden azcık oynayıp çıkıyorum. bf2042 açıyorum (bf4 fanı olarak) oynanış rezalet gram vuruş hissi yok unturned bile daha iyidir, etrafa tankla bombayla sıkıyorum hiçbir bina yıkılmıyor vs. Oyun 128 kişi ama haritayı öyle saçma bir yaymışlar ki oyun başı hariç hiçbir yerde 5 kişiden fazla oyuncu göremiyorum. Oyun 10 sene önce popüler internet tabanlı savaş oyunlarına benziyor yine helikopter tank olurdu onlarda da böyle hiçbir farkı yok.
 
Oyun öyle bir durumda ki sanki BF5 bu oyundan sonra çıkmış gibi, 2042 o kadar kötü geldi ben denediğimde. Şahsen almazdım ya diğer BF'leri ya da indirime girdiği zaman MW2019'u tercih ederdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı