T talha617 Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #21 AMD Ekran kartın güncel olmaya bilir ve birde belki oyun tam yüklenmemiştir tekrar yüklemeyi dene.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #22 Silinen üye dedi: AMD Ekran kartın güncel olmaya bilir ve birde belki oyun tam yüklenmemiştir tekrar yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürüyor tekrar yükleyemem. AMD'ye daha yeni sürücü güncelledim.
Silinen üye dedi: AMD Ekran kartın güncel olmaya bilir ve birde belki oyun tam yüklenmemiştir tekrar yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürüyor tekrar yükleyemem. AMD'ye daha yeni sürücü güncelledim.
T talha617 Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #23 Elinde format CD'si varsa oyun dosyalarını yedekle pc'ye format at. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2014
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #24 Silinen üye dedi: Elinde format CD'si varsa oyun dosyalarını yedekle pc'ye format at Genişletmek için tıkla... Elimde Format CD'si mevcut ama format atamam. Bilgisayar ablamın
Silinen üye dedi: Elinde format CD'si varsa oyun dosyalarını yedekle pc'ye format at Genişletmek için tıkla... Elimde Format CD'si mevcut ama format atamam. Bilgisayar ablamın
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Haziran 2014 #25 Yedek al. Ondan sonra 8.1.1 kurun.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #26 Uton dedi: Yedek al. Ondan sonra 8.1.1 kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bilgisayar bana ait değil. Ama izin alabilirsiem Windows 8 yapabilirim. Fakat bunun için orjinal Windows 8 mi almalıyım ücretsiz halledebilir miyiz veya bunun bir yolu var mı ?
Uton dedi: Yedek al. Ondan sonra 8.1.1 kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bilgisayar bana ait değil. Ama izin alabilirsiem Windows 8 yapabilirim. Fakat bunun için orjinal Windows 8 mi almalıyım ücretsiz halledebilir miyiz veya bunun bir yolu var mı ?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Haziran 2014 #27 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Yedek aldıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Yedek aldıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #28 Uton dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Yedek aldıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 8.1'de çoğu oyunu oynayabilir miyim ? -Battlefield 3 -Minecraft -The Sims 2 ve ek pakatleri -Rigor Z NOT : BF3'ü zaten oynatmayacak olsa 8.1'e geçin demezdiniz. Bir soru daha 8.1'e geçince yavaşlama olur mu ve dosyalarım silinir mi ?
Uton dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Yedek aldıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 8.1'de çoğu oyunu oynayabilir miyim ? -Battlefield 3 -Minecraft -The Sims 2 ve ek pakatleri -Rigor Z NOT : BF3'ü zaten oynatmayacak olsa 8.1'e geçin demezdiniz. Bir soru daha 8.1'e geçince yavaşlama olur mu ve dosyalarım silinir mi ?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Haziran 2014 #29 8.1.1 bütün oyunları oynatır. Kullanıcı hatası yok ise.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #30 Uton dedi: 8.1.1 bütün oyunları oynatır. Kullanıcı hatası yok ise. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatasından kasıt nedir anlayamadım
Uton dedi: 8.1.1 bütün oyunları oynatır. Kullanıcı hatası yok ise. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatasından kasıt nedir anlayamadım