Battlefield 3 için Ekran Kartı

ultramit1

Kilopat
Herkese merhaba, BF3 için (Multiplayer) oynamak için en iyi ekran kartını arıyorum ancak 1000 TL'yi geçmeyen bir bütçe var elimde. Herkes NVDIA'ya ait modeller söylüyor. AMD NVDIA arasında kaldım. Yani forumda da birkaç arkadaş oyun için ekran kartı istatistiklerini göstermişti ama ben yine de sorayım dedim. Bir de şunu söyleyeyim, GTX modelleri çok ısınıyor diyorlar ne kadar doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
BF3 için 1000 lira bütçe ayırmanıza lüzum yok. Güncel bir sistem ve orta seviye bir kartla pekala oynayabilirsiniz. İmzamdaki sistemle en yüksek ayarlarda, bir tek filtrelerden az biraz kırparak akıcılığı hiç kaybetmeden bitirdim oyunu. Tabi yeni alacağınız ekran kartı için Battlefield 3'ü referans almanızı önerir miyim? Kesinlikle hayır.

GPU : AMD FX X8350
Anakart: Asus Crosshair V Formula
PSU: 700W TT 80+

Ekran kartı seçiminde bu bileşenler. Tavsiyeleriniz için bunlar heralde yeterlidir diye düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı