Battlefield 3 için Ekran Kartı

RazorBack

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar;

Ben Battlefield 3 oyununu aldım biraz geç kaldım biliyorum ama ekran kartım müsait değildi (Hala değil :)). Şimdi ise Ekran Kartı konusunda sıkıntı yaşıyorum. HP Compaq SR5522TR bilgisayarım yaklaşık 4 senedir elimde ve hiç güncelleme yapmadım donanımsal olarak aldığım gibi. Yani Şöyle;

• İntel Pentium E2180 2.00 GHZ 775 LGA Soket İşlemcisi var
  • MSI Boston 1.0 Anakartı var
  • 2 Adet DDR2 Dual Channel Rami var
  • ve üzerindeki Ekran Kartı AMD Radeon HD 3450 256 MB 64 Bit.

Eski bir sistem ve Ben Battlefield 3'ü Full Ayarlarda oynamak istemiyorum. Low'da Multiplayer oynarken hiç kasmasın (medium da olur) ve Uzaktaki düşmanları vs eksiksiz göstersin istiyorum.
Sanırım bu konuda PSU Gücü de gerekliymiş ama bilmiyorum. Üzerinde sadece 230 V yazıyor başka da bir şey yok eğer gerekliyse PSU söküp bakabilirim üstündeki yazılara.
Biliyorum çok klişe ve cevabı her yerde bulunabilir bir soru sordum fakat teknoloji takipçisi değilim ve en iyi yer burası (Benim Gözümde) umarım yardımcı olabilirsiniz.

NOT: Bilgi yetersizliği varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle 1024x768 çözünürlükte tüm grafiksel ayarlar en düşükte 25 FPS civarında bir değerle oynayabileceğini tahmin ediyorum. Açıkçası hiç zevk almazsın ve denemeni tavsiye etmem.

Bu sisteme yatırım yapman bence yanlış olur. Çünkü gerçekten eski bir sistem. Bence bir an önce bunu elden çıkarmaya bak ve en az 1300₺ bütçe ayarla yeni bilgisayar için.

0'dan bilgisayar dizmem çok zor zira tüm yatırımı şirkete yapıyoruz. Oradaki bilgisayarlar iyi de ortak mal. İdareten bir şeyler öneremez miyiz? En azından 2. bir iş çıkıp da elimize para geçene kadar malum oyun çürüyecek hiç oynamadan :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Crackliyse sorunlar oluyor ama birkaç çözüm sunabilirim.

CTRL + ALT + DEL tuşlarına oyun açıkken bas ve Görev yöneticisini aç
orada işlemler bölümünden bf3.exe ye sağ tıkla ve benzeşmeyi ayarla de
eğer bilgisayarın 2 CPU ise CPU 1 i seç sadece 4 CPU ise CPU 2 yi seç
Sonra tekrar bf3.exe ye sağ tıkla önceliği ayarla de yükseği seç bir nebze de olsa geçiyor ama crackliyse hala yankı vs oluyor.

0 Dan bilgisayar dizmem çok zor zira tüm yatırımı şirkete yapıyoruz. Oradaki bilgisayarlar iyi de ortak mal. İdareten birşeyler öneremezmiyiz ? En azından 2. bir iş çıkıp ta elimize para geçene kadar malum oyun çürüyecek hiç oynamadan :(

Konuyu unutmuşum hocam kusura bakma :)

Güç kaynağı için 230 V demişsin ama bunun Watt değerinde yazması gerek. Bir fotoğraf çekip buraya atarsan daha iyi olur.
Şöyle HD6670 gibi düşük ama en azından oyunu oynatabilecek bir kart alabilirsin. RAM'i de 2 GB arttırırsan iyi olur. İşlemci çok eski fakat oyunlarda ekran kartı daha büyük rol oynar. İşlemci şimdilik dursun.

Güç kaynağı 300W altı ise hiç uğraşma. Çünkü yeni donanım almak için güç kaynağını da yenilemen gerekecek. Bu da gereksiz bir masraf olur.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı