Battlefield 3 kasma sorunu (R9 280X)

Çaç

Megapat
Daha fazla  
Anakart : MSI Z87 G3 Gaming

İşlemci : i5 4670

Ekran kartı : R9 280X Toxic

İyi günler arkadaşlar. Böyle bir sorunum var. AMD kart aldığımdan beri sorunlarım bitmiyor. İlk kullandığımda 1-2 saat oyunun artıkdan mavi ekran vermeye baslamıstı ATI hatası altında. W 8.1 kurdum, şimdi de saçma sapan fps sorunları yasıyorum. Bazı oyunları açamıyorum bile. BF3 de ultra ayarlarda 120 fps alırken şuan 1-2 fps ile oyun dona dona ilerliyor ( Low ayarlarda da aynı ). Ekran kartı falan güncel hep. Windows da güncel. Anlayamadım. Amd aldığımdan beri hiç yüzüm gülmedi, yaklaşık 1000 TL gibi bir ücretle ekran kartı aldım fakat hiç memnun degılım. Mavi ekranlar olsun, fps droplar olsun. Acaba bir cozumu var mıdır diye buraya yazdım.

AMD Gaming Evolve var, otomatik en son sürümü indiriyor zaten, şuan güncel pcdeki herşey dostum :/

Korsan oyunum yok, orijinal. İşin garibi BF3 oynadım ilk aldıgımda ekran kartını. alalı zaten 10 gün oldu ekran kartını da. ilk günler açıyordum 120 fps oynuyordum bf3, sonradan birşey oldu anlamadım. Kasıyor baya. Çok bariz bir sorun var belli çünkü 1-5 fps arası kasıyor, ultra da low da. Ekran kartından dolayı mavi ekran alıyordum, o sorun düzeldi şimdi bu fps sorunu basladı.

Korsan oyunum yok, orijinal. İşin garibi BF3 oynadım ilk aldıgımda ekran kartını. alalı zaten 10 gün oldu ekran kartını da. ilk günler açıyordum 120 fps oynuyordum bf3, sonradan birşey oldu anlamadım. Kasıyor baya. Çok bariz bir sorun var belli çünkü 1-5 fps arası kasıyor, ultra da low da. Ekran kartından dolayı mavi ekran alıyordum, o sorun düzeldi şimdi bu fps sorunu basladı.
Heaven Benchmark 4.0 Testi yaparmısınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı