Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları Geç Görme Sorunu

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Arkadaşlar sorunum Lag falan değil. Bunu hem WİFİ olarak hemde ethernet kablosu bağlayarak denedim. Sistemim yetiyor. Sorunum şu;
Şimdi ben bir tane koşarken düşman görüyorum tam ona sıkacakken bir anda adam yok oluyor. (Kaçmıyor olduğu yerde duruyor.) Ben onu o anda görmüyorum ve beni orada öldürüyor. Daha sonra tekrar yok oluyor. Yani kısacası ben onları göremezken onlar beni görüp öldürüyor. İnternet hızım 8MB/s Süperonline.

test.png

Türkiye sunucusu olmasına rağmen ping değeriniz normalin üstünde. Servis sağlayıcınızı arayarak ping sorununuz olduğunu belirtin.
İnternet bağdaştırıcılarınızın sürücülerini güncel tutun.

Kaç kere bildirdim. ''Tamam efendim , yaparız efendim'' deyip durdular. Hiç bir değişen yok. Her ne zaman arasam ilk 3 gün bi' sorun yok. Daha sonra tekrardan başlıyor. Hatta bayilerine bile gidip konuştuk. Hiç bir şey yok.

Bende Superonline kullanıcısıyım. Yaşadığım hız sorununu dediğiniz gibi çağrı merkezi çözemedi. Hava koşullarına bağladı.
Sorunu modemi fabrika ayarlarına döndürmekle çözdüm. Deneyebilirsiniz. Ayrıca modemden memnun değilseniz değişim talebinde bulunun, 1 haftaya değiştiriyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı