Battlefield 3 Punkbuster Sorunu

Batuhank26

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2013
Mesajlar
269
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Orjinal olarak BF3 aldım. Single da sıkıntı yok yüksek detayda. Multiplayera girdiğimde lowda bile kasıyor. Görev yöneticisini açtığımda Punkbuster işlemciyi %25-30 arası kullanıyor. Ve oyun en düşük detayda bile 20 kişiyi geçtiği anda çok ağır çalışıyor. Windows Update , Defender kapalı şuan. Ama halen işlemciyi sömürüyor. Virüs yok ve bu takılma sadece Battlefield 3 te oluyor.

Sistemim


  • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
  • 2 GB DDR2 667 MHz CL5 RAM
  • Powercolor 2 GB HD5670 GDDR3 128 Bit(Catalyst 13.10)
  • Gigabyte GA-945P-S3 Revizyon 1
  • Windows 7 32 Bit.

Not : Bu konuyu Battlelog forumlarında açtığımda punkbustersiz oyun gayet seri çalışıyor ama punkbusterli serverda kasıyor dememe rağmen defalarca kez bana yalancı muamelesi yaptılar. Ve işlemcin kötü deyip umursamadılar. Halbuki benzer bir sorunu i7 3820 ile yaşayan olunca hemen yardım ettiler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap basit. Multiplayer singleplayer gibi hafif yapıda değil çok daha geniş bir mekan ve kalabalık bi oyuncu grubuyla oynuyorsun sistemin kaldırmıyor.
 
Cevap basit. Multiplayer singleplayer gibi hafif yapıda değil çok daha geniş bir mekan ve kalabalık bi oyuncu grubuyla oynuyorsun sistemin kaldırmıyor.

Windows'un güncellemelerini yapınca biraz daha azaldı Punkbuster kullanımı.%8-14 arası. Biraz daha az kasıyor şimdi. Sayı farketmiyor 4 kişide de 44 kişide de aynı kullanıyor punkbuster.
 
Windows 8 64 Bit kur ;)

Windows 8 2 kere elimde kaldı güvenemiyorum :D F8 i de kaldırmışlar.

Neyse buluyum indiriyim. Zaten neredeyse korsan oyunum kalmadığımdan oyun çalışmadı derdim olmaz :D Elimde var bir tane o da 32 Bit.

Recep Abi senin attığın torrenti indiriyorum ama çok yavaş (W8.1 x64 RTM)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı