Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #1 Orjinal Battlefield 3 oyununa sahibim. Battlelog'a giriyorum bana plugini indirmemi söylüyor. Bende indiriyorum, yüklemeye tıklıyorum plugin yüklenmiş şekilde hızlıca geçip gidiyor. Battlelog'da servere girmeye çalıştığım zaman ise Join Server diyor girmiyor.
Orjinal Battlefield 3 oyununa sahibim. Battlelog'a giriyorum bana plugini indirmemi söylüyor. Bende indiriyorum, yüklemeye tıklıyorum plugin yüklenmiş şekilde hızlıca geçip gidiyor. Battlelog'da servere girmeye çalıştığım zaman ise Join Server diyor girmiyor.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 9 Ocak 2015 #2 Ben BF4 ile yaşadım bu sorunu. Plugins yüklendiyse bir restart at makinaya ve origin'e tekrar girmeyi dene.
Ben BF4 ile yaşadım bu sorunu. Plugins yüklendiyse bir restart at makinaya ve origin'e tekrar girmeyi dene.
Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #3 Bilgisayarın başına geçtiğimde deneyeceğim. Teşekkürler.
Hasan Ozdogan Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #4 Furkan Serdar dedi: Bilgisayarın başına geçtiğimde deneyeceğim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcıyla giriyorsun ? Plugin url'sini İnternet Explorer'e kopyala ve dene.
Furkan Serdar dedi: Bilgisayarın başına geçtiğimde deneyeceğim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcıyla giriyorsun ? Plugin url'sini İnternet Explorer'e kopyala ve dene.
Furkan Serdar Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #5 Tarayıcı değiştirdim sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir. 3 tarayıcı değiştirdim ama sonunda düzeldi.