M Mustafa Soylu Ziyaretçi 9 Mayıs 2013 #1 Arkadaşlar; Battlefiel 3 oyunu oynarken ses yayılması yapıyor. Nasıl düzelteceğimi bilemedim yardımcı olursanız. İşletim sistemim: Windows 8 Pro 64 bit.
Arkadaşlar; Battlefiel 3 oyunu oynarken ses yayılması yapıyor. Nasıl düzelteceğimi bilemedim yardımcı olursanız. İşletim sistemim: Windows 8 Pro 64 bit.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Mayıs 2013 #2 Ses yayılması nedir?
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 10 Mayıs 2013 #3 Ses bir taraflara dağılıyor gibi oluyor oyunu oynarken. Cevap yok'mu acaba? Oyunu oynayamıyorum sırf o sorun yüzünden.
Ses bir taraflara dağılıyor gibi oluyor oyunu oynarken. Cevap yok'mu acaba? Oyunu oynayamıyorum sırf o sorun yüzünden.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 19 Mayıs 2013 #4 Ses kartınız nedir?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2013 #6 Harici ses kartı takılı mı diye bak, eğer ses kartı takılı değilse anakartınızın üzerindeki ses kartını kullanıyorsunuz demektir. AIDA64 programı ile öğrenebilirsin.
Harici ses kartı takılı mı diye bak, eğer ses kartı takılı değilse anakartınızın üzerindeki ses kartını kullanıyorsunuz demektir. AIDA64 programı ile öğrenebilirsin.
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 24 Mayıs 2013 #7 Harici ses kartı takılı değil, anakartın üzerindekini kullanıyorum.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2013 #8 Anakartın modeli nedir? Ses sürücüsünü güncelle.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2013 #10 Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details Bu linkten aşağıda Audio Driver var onu indir ve kur bakalım.
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details Bu linkten aşağıda Audio Driver var onu indir ve kur bakalım.