Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. Battlefield 3'ü originden satın alıp,kurdum. Play'e bastığımda battlelog'a yönlendirdi. Play campaign sekmesinden launch campaign'e tıkladığımda ise INITALIZING CAMPAIGN yazıyor ve beni origin ekranına tekrar yönlendiriyor.Çözüm olarak ne yapabilirim?
-Tm eklentilerini regeditten ve oyun klasöründen sildim.
-Ekran kartı sürücüm ve diğer tüm sürücülerim güncel.
Normalde Play dediğinizde, Battlelog açılır ve bir sunucu bulursunuz. Join Server deyip bağlanırsınız ve Chrome aşağıya inip, origin ekranı açılır. Daha sonra oyun otomatik başlatılır ve sunucuya bağlanırsınız. (Hikaye moduna hiç girmedim )
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. Battlefield 3'ü originden satın alıp,kurdum. Play'e bastığımda battlelog'a yönlendirdi. Play campaign sekmesinden launch campaign'e tıkladığımda ise INITALIZING CAMPAIGN yazıyor ve beni origin ekranına tekrar yönlendiriyor.Çözüm olarak ne yapabilirim?
-Tm eklentilerini regeditten ve oyun klasöründen sildim.
-Ekran kartı sürücüm ve diğer tüm sürücülerim güncel.
Olay tam olarak şu dediğiniz gibi yönlendiriliyorum batttlelog'a server bulup giriş yapıyorum ancak joining server diyor ardından origin ekranına geliyor ama oyun açılmıyor
Joining server dediğinde, pencerenin alt kısmında Mavi bir bölüm çıkar. Sizin alttan çıkan bölüm Kırmızı oluyor mu ? Orada bilgiler verilir. Açılmıyorsa vb.
Olay tam olarak şu dediğiniz gibi yönlendiriliyorum batttlelog'a server bulup giriş yapıyorum ancak joining server diyor ardından origin ekranına geliyor ama oyun açılmıyor
Adamın oyunu açılmıyor ki, .exe yoktur Görev Yöneticisinde.
Eğer enterasan bir problem yoksa, neden açılmadığı Battlelog ekranının alt kısmından çıkan Mavi, daha doğrusu sizde muhtemelen Kırmızı olan şeritte yazar.