Oyun Battlefield 4 5.59 TL

Steam iade talebine 14 saattir cevap vermiyor arada kaynadı mı acaba

Bu taktik işe yarayabilir, ben dahil çoğu kişi önce EA Play'i alıp sonra oyunları almamız gerektiğini sanıyorduk ama sepette EA Play varken oyunları sepete ekleyince fiyatları düşüyor.

Steam iade talebine 14 saattir cevap vermiyor arada kaynadı mı acaba?

Bana da cevap vermiyor, 4 saat önce iptal edip tekrar iade oluşturdum. Hala cevap gelmedi.
Edit: İade edildi tekrar oyunlarla birlikte EA Play'i alacağım.

Son düzenleme:
Bu taktik işe yarayabilir, ben dahil çoğu kişi önce EA Play'i alıp sonra oyunları almamız gerektiğini sanıyorduk ama sepette EA Play varken oyunları sepete ekleyince fiyatları düşüyor.

Yüksek ihtimalle öyle oldu mantıken EA Play özelliğini istemeden de olsa kullanmış oldunuz.
İade seçeneğinde sepetimde birçok ürün vardı istemeyerek aldığımı yazdım galiba yoğunluk çok olacak ki 9 saat sonra geri döndüler.

EA'in çok fazla oyunu var belki indirim döneminde onlarada göz atmak istersiniz.

Tahmini olarak görseldeki oyunlar indirimlerde en fazla 250-300TL tutar.

Dosya Ekleri

• EA Play indirimi ile alınacaklar 1.PNG
    216,9 KB · Görüntüleme: 100
  • EA Play indirimi ile alınacaklar 2.PNG
    115,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
EA'in çok fazla oyunu var belki indirim döneminde onlarada göz atmak istersiniz.

Tahmini olarak görseldeki resimler indirimlerde en fazla 250-300TL tutar.
Hocam ben de EA play yok ama EA Play olanlarda F1 2022 ve FIFA 23 fiyatı nedir acaba benim için paylaşma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…