Battlefield 4 beyaz ekran sorunu

BATLLEFİELD 4 BEYAZ EKRAN SORUNU


  • Oy verenlerin toplamı
    4

affetmez788

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Battlefield 4 beyaz ekran sorunum var. Oyuna girerken sorun yok giriyorum ama oyuna start veriyorum ve harita vb görünüyor ama ekran beyaz. Technopat yotubede gördüm ve videolarınızı takip ediyorum. Yeni üye oldum ilk sorunum da bu. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının güncelleştirmesini yapman lazım. Eğer AMD ekran kartı kullanıyosan oyunu yüksek performansa ataman lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelik le bir şeyi belirtmek isterim. Türkçe kurallarına uymamızın gerektiğini bilmiyordum. Recep abi kusura bakma.
Oyun orjinal değil. Diğer arkadaşların dediklerinide yaptım. Fakat bir sonuç alamadım. Oyunu nasıl güncelleye bilirim yardımcı olurmusunuz?
 
Son düzenleme:
Oyun orjinal değil malesef. Lakin birtek ben torrent yüklemiyorum. Başkalarıda yüklüyor ve çalıştırıyor. Kredi kartı vb şeyler kullanmıyorum. O yüzden internetten orgin oyun yükleyemiyorum. Yardımınızı bekliyorum technopat sitesini böyle bilmezdim şahsen. Bir cevap bile gelmiyor doğru düzgün .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben hem orjınel hemde torrent oyunlarını kullanıyorum herkes sızın gibi zengin değil bf4 bildiğiniz üzere pahalı bir oyun her oyunu orjinel almaya kalksak üstümüze kıyafet bıle alamayız...;)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı